Baliminannesii Kızlar havucun bebeğin suyunu arttırdığını duydum günde 3 4 tane havuç yıyorum suyunu yapmıyorum benım gibi yiyen varmı sadece yiyip faydasını gören varmı
mysweetbabyy Baliminannesii canim suyu önemli sıkmak için makine bulabilirsen çevrenden iyi olur bir de armut bol bol şekerin yoksa
Ysmndnz Baliminannesii 1 bardak havuç suyu için nerdeyse 8 adet havuç gidiyor önemli olan suyu demişti doktorum. Ve yatmadan önce içip üzerine de 2 bardak su icmemi önermişti 3 hafta içerisinde bebeğimin suyu normale dönmüştü .
Egemen_ozgur_annesi Baliminannesii kuzeme doktor suyun az demiş o da havuç suyu içiyorum diyordu ama sezeryan olmasını engellemedi canım suyu az diye mecburen sezeryan oldu
Ysmndnz Hll983 30 haftada suyu az denilmişti 33 te arttı suyu. Birde doktorum bana çok hareket etme çok terlememeye özen göster demişti ben o süreçte bolbol su ve havuç suyu içip yattım evde. Günde 4 litre su içtim havuç dışında ve maden suyu da ictim
Kubrar33 Hll983 20. Haftada azalmıstı yattım bır hafta hastanede sonra cıkınca hemen ıcmeye basladım 23 haftada gıttım normal dedı hala yeterlı dıyor artık ıcmoyorum