leona98 Ekk61 ben de psikolojik cok yiprandim. Dogum icin degilde kendim mental olarak cok depresif hiss ediyorum..
leona98 Ekk61 evet biliyorum Aslinda cok sukur mental sagligimi etkileyecek bir olay yok her kes basimda pervane ama benim ki biraz da simariklik. Hicbirseyden tatmin olamyiorum bu aralar. Hep bi depresiflik
leona98 Colahusu el ayak sismesi icin doktorunuz kontrol yapmadi mi? Bende cok az vardi, serum gibi bir ilac yazdi.
Minnakannesi21 leona98 cnm bende 25 haftadayiz bendede uyku problemi var kafam kotu seneryolar kuruyo sürecim sıkıntı senin nasıl bir sürecin var
Ekk61 leona98 bende öyle yım.ayniiiii. Hep bı ağlama. Moral bozukluğu stres. Bunalım hamileliğin son aylari sitedir belkide Allah bizlere yardım etsin
Nazlicangrhn-3009 BurcuNalbant16 mide bulantısı var mi sizde de bide kasık ağrısı ? Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼
Aysenurunlu02 leona98 7 haftalık olması lazım hatta ben duymayı beklemiyordum çok erken diye doktor Bi anda açınca çok tuhaf hissetmiştim 😃 pıt pıt bişey duyuyorduk
leona98 TeoMom bende sizin haftanizda ayni bu sekilde dualr ediyordum. Cok sukur geldik catdik. Siz de gelirsiniz insallah 💗🙏🏻
leona98 Gezgin01 burada bu lafi cok duymussunuzdur ama yine ben de soyleyeyeim 30.haftadan sonrasi cok cabuk geciyor. 🤩 su gibi akiyor
leona98 Enesyusuf bende sanci olmuyor bazen karnim cok sert oluyor hemen geciyor. Cok sukur oyle onemli bir sikayetim yok. Insallah da olmaz 🙏🏻