Nesli8998 smallbaby 29 haftanın içindeyiz plesenta previa kaynaklı kanamalar başladı içimde hep bı erken doğacak birşey olacak korkusu kaydı endişe devam ediyoruz bakalım Rabbim bende dahil herkese vaktinde kucağına almayı nasip eylesin🤲
_Zeynepgul Ben hala keseyi göremedim yarın görecem inşAllah. Kızlar beta hcg 3556 sizce kaç haftalık?
Feyzayy_ leona98 ah ben hatırlıyorum sizi aynı dönemlerde rahim kısalığı olmuştu sizde de sanırım yorumlarda konuşmuştuk ben de de oldu bana da hayal gibi geliyordu bu haftalar şükür biz de 34+2 olduk bugün zor geçti gebelik sürecimiz ama Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinn😊
Eminebolat0188 Gurbetipekk35 benim sırt agrilarim yok malesef. Midem bulantım çoktu yavaş yavaş geciyor
Gurbetipekk35 Eminebolat0188 benim hiç miğde bulantım olmuyor çok tedirgin oluyorum bu konuda hiç yok diye
mrv_elvn_ 7+1 kalp atışını duydum çok şükür ama hayatımın şokunu da yaşadım ikiz beklerken birden üçüz oldu benim yavrular 😅😅
Rumeysa_0429 9+3 üz 🍒. Bu haftalarda keseyi hisseden varmı? Benim hissettiğim bölümde sancı kasılma tarzında şikayetlerim oluyo son bir iki gündür sol kasıkta da ağrılar oluyo He bunun yanı sıra gaz sancısı da can yakıcı 3 ünü bir arada yaşıyorum 😢
Caglaasya leona98 tam 32+0 ama aşırı derece zorlanıyorum karnım patlatacak gibi ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar inşallah
Svvl34 leona98 34+3 kızımla🤰🏻 Zaman nasıl geçti anlamadık gerçekten ya da rahat bir hamilelik yaşadım diye böyle düşünüyorum bilmiyorum🙈 ama bir yandan hamileliğin son zamanlarındayım diye üzülüp bir yandanda kızıma kavuşmak istiyorum Allah’ın izniyle…🙏🏻 Sağlıkla alalım bebişlerimiz 💞