Himahima leona98 leona98 27+2 deyiz. Bel agrısi ve gece sol tarafa yatma zorunlulugu dışında herşey cok guzel şükürler olsun 🙏 hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızı.
Pasalarimmmmm leona98 35.6 allaha çok.sukur ben de goremiycem bu haftaları diyordum ama rabbime çok.sukur
Burrccu larinmom Bende 6+5 deyim😍 ve dun kalp atışını bende duydum🌸 Dunyanin en güzel hissini içimizde barındırıp büyütebiliyormuşuz da haberimiz yokmuş ❤️🥰
larinmom Burrccu o sesi duyunca anladım anne oluyorum ben dedim anlatılamayacak bir hismis gerçekten içim kıpır kıpır😍🥹🥰🥰 sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım inşallah 😍
BurcuNalbant16 Nazlicangrhn-3009 bulantı evet azaldı ama geçmedi . Kasık ağrısı ara ara oluyor o normalmiş bugün sordum doktora .
Nazlicangrhn-3009 BurcuNalbant16 bizimde ayın 21 inde kontrolümüz mide bulantısı geçmedi arada kasığıma da ağrıyor demek ki normalmiş
aysesultann Hlmarslan bend e 5+4 üm keseyi gördük ama kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi doktor bende endişeliyim hayırlısı ile kalp atışını duyarız hepimiz inşalalh 🤲
Raife03 aysesultann ilk gebelik sıfır tecrübe insan kaygılanıyor canım vlla duyana kadar rahat edemeyeceğim