Zerdaliii 5+2 benim ama 5 gündür geceleri çok geç uyuyorum . Bu uykusuzluk beni mahvetti. Siz de de oldu mu kızlar
Ysmnrn Zerdaliii hayırlısı olsun hepimiz için. Tuvallette sorun var mı diye kontrol edip gerilmek şimdiden yetti. Bir kimyasal bir dış gebelik geçirdim. Daha henüz sevinemiyorum bile.
Baliminannesii leona98 33 haftalık olduk bizde rabbime şükürler olsun 😍😍🥰 rabbim isteyen bekleyen herkese bu günleri nasip etsin sağlıkla kavuşalım hepimiz yavrularımıza inşallah 🥰🤲
MinelHaapy momandbabyy1 bende 6+1 sürekli uyuma önceden 1 2 demenden uyumazdım şimdi 10 deyince uyuyorum
momandbabyy1 larinmom Yaa ben de 6.haftama girdim daha duymadık kalp atışlarını, darısı bize olsun. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin. 😊
larinmom momandbabyy1 çok teşekkür ederim çok çok amin🥹😍😍 sende en yakın zamanda duyarsın inşallah 😍❤️
Deleted_12 leona98 17. Haftadayim çok şükür ilk üç aya göre iyiyim haftaya doktor kontrolüne gideceğiz nasıl geçti hiç anlamadım ama bundan sonraki haftalar hızlıca geçsin istiyorum geçer mi acaba
H-26 Deleted_12 canım bende 36+5 günlük olduk zaman çabuk geçiyor hele 20 haftasin bı var ondan sonr çok çabuk geçiyor
Burcuyesilyurt leona98 ben son zamanların hiç geçmediğini duymuştum 30 sonrası çabuk mu geçiyor gerçekten 😂biz hala 27+3