leona98 bende umutsuzdum🥲ılkı 31 haftalık doğmuştu.doktorda kafama kazıya kazıya bununda erken doğma rıskı cok yuksek dedı onunnyuzunden 20 li haftalarımda ağrılar çekmeye başladım.sancılarım coğaldı.sonra gittim başka hastaneye alttan muayene ettıler Her şeyin normal açılman yok rahim ağzı uzunluğun normal erken doğum Diyebilmemiz için açılman olması lazım ya da rahim ağzı kısalığı. Sen şu an normal bir gebelik geçiriyorsun bebeğin kalbi de iyi suyu da iyi. İdrar ve kanına da bakalım dediler bakıldı her şey normal. İlk çocuk erken doğdu diye Buda erken doğacak diye bir şey yok baz doktorlar bunu yapıyor muş erken doğumu aklına yatırıyor stres oluyorsun üzülüyorsun ve erken doğumu kolaylaştırmış oluyorsn kim para kazanıyor doktorun. Maalesef böyle çıkarcı insanlar var ben o yüzden doktorda değiştirdim hastaneye de değiştirdim çok şükür ağrılarım kalmadı çok rahatım Relaxım bebeğim de maşallah iyi.
Pazartesi 34 oluyoruz biz de ve pazartesi kontrolüm var. Bu haftaları ilk defa deneyimlıyorm.cok şükür mutluyum🌸😍💐