Busrasbaby Merhaba arkadaşlar, Bu bebek arabasından alıp memnun olan var mı, yada yakından inceleyen varsa yorumlarınızı paylaşır mısınız ? 🙏
Aleyna6161 Busrasbaby internetten baktım ve çok beğendim bende canım bu bebek arabasını okadar çok araştırdım ki sonra bunu kesin almak için e bebeğe gidip baktığımda çok büyük geldi bana birde çalışan kişi aldıktan bi kaç gün sonra geri getirseniz şaşırmayın dedi bana çok şikayet alan bir ürünmüş birde eğer şahsi aracınız yoksa kesinlikle dolmuşa binilemeyecek büyüklükte bana göre
Busrasbaby Aleyna6161 evet ebebeğin instagram sayfasındanda okudum yorumları, çok tavsiye edilmiyormuş. Resimde çok güzel gözüküyor ama emin olamadım. Çok sağol canım yorumun için 😘
Esercio Ben aldim henuz kullanmadim ama gayet guzel ayrica oyle asiri buyuk degil ebebekte baktigim diger modellerle ayni hemen hemen buyuklugu kullanan arkadasimda var o da cok memnun
Esercio Ben internetten aldim magazada bu urun yoktu oyle ahim sahim bi agirligi yok surusude guzel puseti o kadar incelemedim ama bilmiyorum tercih meselesi ben begendim