Userr Elele madre ve kanz sleepy Plus arasında kaldık Özellikleri hemen hemen aynı, kullananlardan yorum yapabilecek var mı hanımlar? Fiyat farkı da çok yok bu arada aralarında
Dilarakr Userr ben elele mandre aldım kullanmadık daha ama kurduk çok kaliteli ve kullanışlı Bi o kadar da şık diğer yatak hakkında bilgim yok
Bebegimizolsun Oznurozdemir Dilarakr merhaba park beşik ler sallaması zor ve ses çıkarıyor diyorlar doğru mu
Merve_22 Oznurozdemir bişey sorabılırmıyim içine nevresım takımı aldınız mı kaça kaç ölçü etirmek gerek beşik 70 110
Dilarakr Bebegimizolsun sallama aparatı var ses te cıkarmıyor benimki hiç öyle yorumda görmemiştim alırken
Krnn1 Bende daha soracaktım ya. Elele madre almayı düşünüyorum ama sanırım çok büyük diyorlar kapıdan geçmezse sıkıntı. Zaten hafif odadan odaya götürürüm diye de tercihe etmiştim
Melikeeeyk Krnn1 çok sık değiştirecekseniz uğraştırıcı. İçindeki yatak ve demirleri çıkarmanız gerekiyor
Ucarbabyy Userr Kanz sleppy aldım. Daha kulllanmadım ama gerçekten çok kaliteli güzel. Kullanımı da basit.