AslanBebeginAnnesi Sehrbnon122 Canım ikizler hakkında bir bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem ama çoğul olmayan gebeliklerde 24 ile 32 arası en çok hareketlendikleri en çok tekme attıkları haftalar oluyor
Meresss Bebekdelisi çok şükür uyumluydu inşallah seninde öledir bende şimdi kaç gram oldular heycanı var
Sehrbnon122 rkyycbnn valla simdilik benimkiler de haraketliler baya vajinaya vuruyorlar falan uzandığım da başlıyorlar durmak bilmiyorlar ama ileriki haftalarda nasıl olacaklar onu merak ediyorum
Bebekdelisi Meresss 14.haftadan berı söylüyor doktorum gramlarını uyumlular ama bana cok kızdı dr hıc kılo almamışsın ilerde ikizlerde emılım olmaz gerı kalırlar senın kan vitamin düşer dedi
Meresss Bebekdelisi ben başlarda verdim şimdi hemen hemen 2 kilo almışım yiyorum da almıyorum bebeklerimde uyumlu bakalım yapıyada bağlı herlde
Sehrbnon122 Zuleyhadere25 ayy benimkiler de bu hafta cok haraketli vajinaya vuruyorlar sürekli ama bakalım senin haftana gelince nasıl olacaklar
Sehrbnon122 Demetarga yok kuzum doktorum ısrarla 27 haftalık diyip durdu 😂 anlamadım bende hocam martta transfer oldum diyorum yok yalan söylüyorsun şubat bu bebeler diyor ileridelr cok şükür
Bebekdelisi Meresss benımde aynı canım vermeıdmde almadımda sımdı 2 kılo almısım oda bebek eş suyu vs dedi