Sehrbnon122 Kızlar biliyorsunuzdur ben 27+2 günlük ikizlere hamileyim ve merak ettiğim haftalar ilerledikçe bebek büyüyor ya hani yerleri daralıyor haraketleri yavaşlıyor mu sizin böyle oldu mu yada oluyor mu?
Bebekdelisi Sehrbnon122 her bebek asırı hareketlı olmaz canım benım ılkı camasır makınesı gibi hiç durmazdı 2. Hareketlerı daha sakındı sorunsuz dogdu ikizler daha cok alan ister daraldıgı ıcın normal ama yinede endişen varsa doktor gorsun canım
Sehrbnon122 Mucizem_00 benimde haraket ediyor ama haftalar ilerledikçe azalıyormudur diye merak ettim ikizler bide falan yerleri daralıyordur
_Melekk_ En çok 7 ve 8.ay yerleri geniş oluyormuş son ay fazla hareket olmaz dedi benim doktorum yeri daralıyoemuş artık ben 31.haftadayım şuan takla atıyo resmen
Eylul10 32 haftalığız kızın hareketleri çok azaldı günde bir iki ama erkek olan asssla yerinde durmuyor. Kızı da sıkıştırdı galiba garibim arada bi iyiyim dercesine vur kaç yapıyor.
Sehrbnon122 Bebekdelisi yok kuzum haraket ediyorlar tabiki ama sanki cok rahat edemiyor gibiler hep dönüyor yada yer değiştiriyorlar acaba alanları daraldı da mı ondan mı
Damlacaa Haftadan sonra adam akıllı tekme hissettim desem yalan olur hep ya dönüyor ya da yer değiştiriyor. Doktorumda yeri daralmaya başladı o yüzden dedi şu an 29+3 son bir aya nazaran bı kaç gündür baya tekmeliyor tekrardan. Yani normalmiş bu sürecin böyle geçmesi canım
Fundaaaaa Sehrbnon122 29-30. Haftadan sonra azalıyor hareketler ama senin ikiz canım normaldir tabii yerlerinin daralması hareket kısıtlanması 🥰
Sehrbnon122 Fundaaaaa bencede öyle canım sürekli yer değiştiriyorlar vajinada tekmeleri hissediyorum valla
Bebekdelisi Sehrbnon122 alan daraldı cnm baa dr dedıkı ikizler normal tekli gebelıgın ileri haftada yasadıklarını erken yasarlar sen 17 H ama hissettiklerin 22/23 tekabül eder 2 tane oldugu için gayet normal
Seyma0323 Ben 25+4 oldum ve niyeyse 23 haftadan beri yavaşladı.. önemli olan hafif hareket hiç etmese insan korkar.. ama iyi kötü bişeyler hissediyorsun🤭
Sehrbnon122 Seyma0323 evet canım benimkiler de yer değiştiriyorlar süreki adam akıllı tekmeler atmıyorlar vajinaya yada kasıklarıma atıyor tekmeler o kadar
Meresss Sehrbnon122 benimde öle vajinaya tekme hissediyorum aşadaki kızım kıpır kıoır maşşallah üsteki canı isterse miğdeme atıyo o kadar
Sehrbnon122 Bebekdelisi evet kuzum aynen öyle yaaa daralıyor yerleri tekil gebeliklere göre saha ileride oluyoruz çoğul gebelikler