brltnyy Kızlar benşm gibi çok terleyip sıcak basıp iç çamaşırına kadar ıslanan var mı sürekli çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum
Canpolat brltnyy Ben terimi su sanıp korktum o derece iç çamaşırım ıslanıyor günde 6 kez değişiyorum resmen 🙈
brltnyy Canpolat bende insan korkuyor ya su mu diye özellikle iç çamaşırının bacak arasına gelen kısımları ıslanıyor
cansualisa brltnyy terlemiyorum çok ama günde 2 kere ve günlük pes değiştiriyorum nem ya nem sıcaktan böyle olunmuyor
angela88 cansualisa bu sicakta gunde 2 kere ped degistirmeniz enfeksiyon yaratabilir gunde en az 4 kere degistirmeniz gerek☺️
Canpolat brltnyy benim suyum eksilmiş bugün kontrolüm vardı sanırım aslında ter sandığım şey suda olabilirmiş 😀
BirFeyzaBirBebek brltnyy ben de çok terliyorum. Tek çarem vantilatorun karşısında sabahtan akşama kadar oturmak
cansualisa angela88 günde 2 kere vücûd yıkadığım için birde wcdennn snra ıslak mendille sıldıgım için yeterli oluyor senelerdir böyleyim hiç yaşamadım enfeksiyon😇
yaasemin brltnyy hiç terletmeyen ben günde 3-4 kere dus alıyorum oturduğun yerden sıcak basıyor gece özelikle kafam boynum sırılsıklam bende 26 dayım acaba haftamizla mı alakalı bilemedim