Sedam42 Kizlar kendi is yerimiz var bagkurluyum 24 haftada calisamaz raporu alinabiliyormu bilgisi olan varmi
egemomss Sedam42 en erken 32.haftada alınıyor diye biliyorum o haftaya kadar rapor alabilirsiniz hem para da alırsınız
Elifinannesi97 Sedam42 doktor vermiyor ki canm rapor veriyor ondada 1 haftalık oda 32. Haftada çalışamaz raporu alıyorsun ya ondan düşüyor diye biliyorum
Elifinannesi97 Sedam42 korona ilk çıktığında 24. Haftadan itibaren idari izine cikiliyordu suandada korona olduğuna göre diye cimere yazı yazdım ama malesef bilgilendirme yazısı göndermişler
Sedam42 egemomss bagkuelularda aliyor canim onu biliyorumda muasebe horustum zorlaniyorsaniz bu haftalardada alabilirsiniz dedi acaba alan varmi oluyomu net bilgim yok
saglikciaanne Doktorunuz o haftada raporunuzu vermez en fazla bir haftalık verir sonra yine vermez sıkıntı olmaz ise en erken 32. Haftada alınır rapor
Demirssmomm Sedam42 Düşük riski vardır vs diye rapor alınabiliyor ama 32 öncesi olduğu için heyet olması gerek
Sedam42 Demirssmomm canm erken dogum riskim var benim kendim 7 aylik dogmusum bu yuzden cocuklarimda erken dogma riski var
Demirssmomm Sedam42 doktor heyet raporu çıkararak alabilirsiniz, yoksa normal rapor kullanabilirsiniz