Meltemms sağol canımm benimm ya şöyle ben beklemek istemediğim için 8.30da gelin dedi ben tam 8.30da gittim hemşirelerin gelme saati diye beni hemen oturdurtdulae oraya girişi yaptılar 10 dk hemen odaya götürdüler öyle oda için falan hiç beklemedik yani ama arkadaşım da orda doğum yaptı onunda çekimi vardı erken gitmişti o 10.30dq alcaklardı beni ameliyata 10.45de geldiler odaya 10.50de aşağıdaydım ameliyathanede biraz bekledim doktor o sırada ameliyattaymışmış erson hoca geldi hemen geliyorum korkma sakın dedi gitti 😂11.11de kızım doğdu buçuktada odadaydım bebeği hazırlarken dikişi yapıyolar sen o sırada arkaya bakarsın bebeği seyredersin ölçümler falan oluyo dikişten sonra her şeyi çıkarıp yatağına alıyolar götüryolar direk odaya ameliyat sırasında sürekli başının üstünde birisi duruyo iyi misin diyo iki dkya bi kötü olursan söylüyorsun benim midem bulandı ama midem boş olduğu için kusamadım ilaç yaptı hemen geçti midemin bulantısı sakinleştirici istersen yaparlar sanırım ben istiyorum falan demedim ekip eğlenceliydi beni rahatlatmaya çalıştılar ama benim ilk doğumum olduğu için beklerken ameliyathanede üstümü falan örttüler üşümiyim diye ama sonra sondayı takmak için bi yatırdılar her yerin ortada görüyolar 😂çok kötü utanıyosun yani çekiştirmeleri hissetim çocuk çıkcağı zaman bastırıyolar biraz o zaman midem bulandı işte dikişleri erson hocayla birisi yaptı karnıma kum torbası koydular ilk başta iyi rahatlatıyodu ama sonra acı yavaş başlayınca almak istiyo insan ama o kadar kötü bi his değil emzirmek için emzirme hemşiresi geliyo kitapçık falan veriyo detaylı anlatıyo yardım ediyo emzirmeden gitmiyo baya ilgili yani işte odaya 11.30da geldim sıvı şeyler tüketmeye 6 saat sonra başlıyosun gazını ypınca da katı yiyebiliyosun ama çok katı yeme ki ıkınmak zorunda kalma korse kopçeli aldım bugün daha yeni takmaya başladım dün acıdı takamamıştım ama takki daha rahat et çünkü böyle kendin falan yatıp kalkabiliyosun yatağa biraz zor oluyo daha eşim yardım ediyo evet bi gece kaldım ertesi gün öğlen çıktım korse ayrem aldım ben hamilelikte 20 kilo aldım normalde m beden giyiyodum L aldım oldu korse şimdi benimki daha uzun oldu asıl sen kusura bakma anlattım ama halen varsa sorun yanıtlarım hiç sorun değil insan merak ediyo sonuçta sürekli doğurmuyosun hiç korkma inan bende napcam napcam diyip eşimi darlıyodum hiç korkcak bişey yokmuş sıradanlaştı ama bebeğini görünce her şey çok güzel geliyo mesela belki 4 saat uykuyla ayaktayım ama o emsin sarılık olmasın yeterki diyosun 🙏🏻🥰