eminemre99 Kızlar Huma Hastanesi’ne yakın bir zamanda gittiniz mi acaba ücretler ne kadar zam gelmiş diyorlar ya gerçekten zam gelmiş mi kızlar merak ettim
minik_koala_ve_annesi eminemre99 hastaneyi arayarak ogrenebilirsin canim bilgi veriyorlar istediginiz doktoru sorup muayene ucretini sorunca derler
Annebebek___ Yaklaşık bir buçuk ay kadar önce 170 tlye muayene olmuştum ama muayene fiyatları doktora göre değişiyordu.
eminemre99 Annebebek___ çok önce olmuşsun canım yeni gelmiş zamlar özel hastane ama gerçek mi bilmiyorum aradığımızda bilgi vermiyoruz diyorlar normalde veriyorlar bilgi anlamadım canım bnde merak ettim peki hangi doktora gidiyorsun canm benim
HavvaBaharCiftci En son 220 tl olmustu en düşük muayene Doğumda 6500 demişlerdi simdi ne oldu bilmiyorum
eminemre99 HavvaBaharCiftci evet canım bu ücretleri bnde biliyorum muane evet 220 ama doğum 6500 mu bn 5500 sanıyorum
eminemre99 Minigim38 ne zan gittin canım butun doktorların 220 canım muane ücreti sadece indirim varsa 170okuuir diye biliyorum
eminemre99 minik_koala_ve_annesi canım önce bilgi veriyorlar evet ama şimdi öyle değiis hastane kural getirmiş çok omce bnde aramıştım hemen öğrenmiştim
minik_koala_ve_annesi eminemre99 tabii surekli fiyat degistigi icin cok normal baska hastaneye yonlenmeyin diye demiyor olabilirler
HavvaBaharCiftci ardenmom melikgaziye gidiyordum ancak hastane ortamını cok sevemedik ondan dolayi tekdene başladık Nilgün hanim ile dogum yaptım gerçekten ilgili bir doktor
ardenmom HavvaBaharCiftci ben de şuan tekdene gidiyorum hastane nasıldı doğum nasıldı ebeler nasıldı memnun kaldınız mı? Muayeneye gittiğimizde hastane çok kalabalık oluyor bu beni biraz tedirgin etti açıkçası.