Meleklerim00 Kizlar kaç gündür kabızlık sorunu yaşıyorum doktorum bu şurubu verdi rahatlattı ama çok kotu karın ağrısı yaşadım sizdede oldumu
Ahuum Meleklerim00 canım yemeği ye üzerine iç günde 3 sefer yazıyor ben 2 sefer içiyorum. İlk zamanlar sancı ve güzel çalıştırıyor bagırsakları ama sonra etkisi azalıyor
Bstkrmn Meleklerim00 bende kullandım onu kabızlık sorununa çözüm oldu ama iki üç sonra bende ishal ve karın ağrısı yapmıştı. Doktorum yan etki yapmıştır dedi. Etkili bir şurup ölçülü içmekte fayda var ben günde iki kez kullanmıştım
Mrv135 Meleklerim00 Probiyotik denediniz mi bana probiyotik de verdi zor durumda kalırsan kullanırsın diye duphalac da. Ama probiyotik kesin çözüm oldu şimdi çok rahatım nerdeyse her gün acısız, sancısız tuvalete çıkıyorum.
Yavuzbeymom Evet canım ben de kullandım Bana da yapıyor karın ağrısı ama kabızlık problemim beni çok rahatsız ediyor katlanıyorum o yüzden karın ağrısına
Meleklerim00 Yavuzbeymom evet bende çok çektim kabızlıktan 3 4 güne anca cikiyodum tuvalete sisiyodum
ozce Bana da yazılmıştı ama bana mide bulantısı yaptığı için bi defa içmiştim işe yaramamıştı Tam buğday kepekli ekmek meyve sebze bol su lifli şeyler tüketin o zaman her şey düzene giriyor