Moonlighttt Merhaba kızlar içinizde yerleşme kanaması yaşayanlar var mı nasıl oluyor adetten kac gün öncesi olur ve ya adet sonrası mı oluyor bilgilerinizi paylaşırmısınız? 🌸
iremyigit Moonlighttt adetimden 3 gün önce geldi kahverengi akıntı adet günüm geldiğinde 2 gün daha devam etti sonra kesildi :)
Czn2105 Moonlighttt iki gebeliğimde de yaşadım 5. Haftama girerken yaşadım ikisinde de çamur gibi ilkinde iki gün şu ankinde üç gün sürmüştü koyu kahve çamur gibi tuhaftı 😊
Benimennembirmelek Moonlighttt Moonlighttt benimde tam yumurtlama donemimde oldu 3-4 gün lekelenme şeklinde kahveregi oldu sadece bı gün bı tık yoğun oldu
Moonlighttt iremyigit adetime 10 gün var ve pembe kahve akıntıyla leke oldu ne olduğuna dair bir fikrim yok o yüzden sordum
iremyigit Moonlighttt benimde adet öncesi 10 gün önce belirtiler başlamıştı göğüsüm çok şiddetli ağrıyordu normalde öyle olmazdı bende ordan anladım
iremyigit Moonlighttt benim kahverengi ile sonlandı ama kimisinin pembe oluyor tabi kimisinin kahverengi oluyor
Moonlighttt iremyigit şuan kesildi kaç gün sonra gebelik testi yapayım ben yoksa adetim mı bekliyim canım