haklisinesracim Serife_1414 kızımı da oğlumu da 39+0 da normal doğumla kendi sancimla doğurdum. Cinsiyete bakmıyor canım
Merve201119 Serife_1414 canı ne zaman isterse ozaman gelir😁😁bana da hep derlerdi erkek bebek geç gelir diye bir oğlum 35 te geldi diğeri 36 da hemde sancımla🙈
Pineapplee Merve201119 bizde 35+3 teyiz haftaya kendi sancımla dogurmak için ne yapsam sizce 😂 haftaya doğurmazsam suni sancı vericekler doğsun diye 🤦🏻♀️
Nur123aa Serife_1414 halk arasında geç gelir diyorlar Allah bilir ama ben 40 haftada oğlumu doğurdum hatta gelmiyordu bile zorla çıkardılar 😄
SutlacimiYedimmiBen Serife_1414 o hic belli olmaz ilk oglum 35.haftada Ikinci oglum 40.haftada doğdu @Serapppp61
Serapppp61 SutlacimiYedimmiBen genel olarak öyle denildiği için dedim ki öyle. İstinaden erken doğanlar oluyor ve beni etiket yapmadan cevap verebilirsin diye düşünüyorum. Herkesin kendi fikridir. Belli olmaz durumunu bana bildirmene gerek yok.
SutlacimiYedimmiBen Serapppp61 yorumda genel olarak öyle deniliyor deseydin zaten cevp yazmazdım "erkek bebek geç geliyor "diyip kesin konusunca sen cvp verme hakkım oldu ister istemez😉