Bebegim0101 Kizlar gebeligimi dun ogrendim.Bugun dr.iletisime gectim bundan once dusuklerim var.Kan sulandirici igneye tekrar basladım dun.Dr.bugun bana oksapar 6000 lik gunde 2 defa kullanmami istedi cok sasirdım.Aranizda gunde 2 defa kullanan varmi acaba??
132025 Bebegim0101 bende gebeliğin başından beri 2 kullanıyorum çünkü 12saat etkisi iğnenin coraspin de kullanıyorum ayrıca
Bebegim0101 mysweetbabyy tabiki 1 genimde pihtilasma var.En sonki gebelgimde 6000 lik igne kullanmama ragmen yine dusuk yapmstm malesef.Ama bu sefer gunde 2 ye cikardi igneyi oyuzden sasrdim
mysweetbabyy Bebegim0101 hangi gende var da bu kadar yüksek foz vermiş her dusuk pıhtılaşma sebebi degil ki cnm başka doktora da görün bence bu ilaçlar kar zarar oranına göre veriliyor
Bebegim0101 mysweetbabyy mthfr 677 homozigot tek genim de var.Bakalm bakim 16 sinda randevum.Yalniz bunu veren dr.prof.Vardir bi bildigi heralde😂hayirlisi olsun dua edin lutfen benim icin
Bebegim0101 mysweetbabyy bu arada cnm benim gebelkte plt degerim yukseliyor 574 cikti pihtilasma degerim sınır 400 ama bende 574