Hulyauygur Merhaba sevgili anneler dün 33. Hafta kontrolümüz vardı ve ultrason kağıdında FL kısmında 0.785 yazıyor bebeğimin boyu kaç acaba?
BraAkayBulut Hulyauygur canım normalde fl ti 7 ile çarptığında bulursun ama yazdığın rakamla çarpınca çıkmıyoru iki tane fl olur ultrason kağıdında acaba yanlış olana mı baktın
BabyDrs Hulyauygur ama sen 33 haftada 0.7 lerde olman imkansız ben 33 haftadayım FL de yazan rakamım 63,20 yani 44 cm oluyor sanırım sen yanlış yere bakmışsın
Hulyauygur Annesininmelegi evet burda fl kısmını bir sayı ile çarptığımızda boyunu bulabileceğimizi okumuştum da o yüzden yazdım
BraAkayBulut Elcnerdgn hayır canım sadece fl yazan varis karşısında yüzdeliksiz rakam yazıyor olması onu çarpacaksın
BraAkayBulut BabyDrs az önce doğrusunu hesapladık zaten canım yanlış yere bakmış ilk önce arkadaş yorumları okursan farkedersin :)
BraAkayBulut Hulyauygur benim de bazı kağıtlarımda yazmıyor doktora hatırlatmak lazım o zaman onu da ekliyor ayrı bir hesaplaması var mı onu bilmiyorum ama canım
ozlemmeses Bende o yazanlardan anlamıyorum o yüzden her seferinde doktora soruyorum cuma günü gittim 33 haftalıktım bebeğim 48 cm ve 2.100 gramdı seninkide muhtemelen o civarlardadır 😊