ElanurMerayhan Bebeğin kanalı girip girmediğini ultrason da görebiliyor mu yoksa çatı muayenesi gibi muayene ile mi belli oluyor
Emine003 ElanurMerayhan ultrasonda görebiliyo canım benim karnımdan baktığında bebek kanala girmiş demişti
Pineapplee ElanurMerayhan kanala yönlenmiş girmiş ilerlemis diye her aşamasında ultrasonla görüyorlar ☺️
ElanurMerayhan Pineapplee ay iyimiş bir vatandaş beni çok korkutmuş mantık işi gelmemişti açıkçası dedim en iyisi happy mom’cılara sorayım 😂😂
Seymaaaaaaaaaaaaa Benimde vajinanın tam alt kısmında çok yoğun bi setlik ve baskı hissediyorum iki hafta kaldı doğuma şey diye düşünüyorum heralde kanala girdi çünkü çok çok aşağıda
ElanurMerayhan Seymaaaaaaaaaaaaa ay bende de bazen dik duramıyorum bile tuhaf bir sancı oluyo acaba diyorum doğuyor mu güneşim 😂😂
Seymaaaaaaaaaaaaa ElanurMerayhan inan ki artık bu havalardan dolayı doğsun istiyorum çok sıcak asla çekilmiyor gecenin nemi 😥😥
Hilal0606 Benim doktorum sorduğumda alttan muayene de anlaşılır o dedi ama gram güvenmiyorum. Ultrason da görünebilir mantiken
ElanurMerayhan Hilal0606 çoğu insan ultrasonda da görünüyor diyo bende sana katılıyorum ya bu konuda neden belli olmasın ki