Nursel23 Merhaba hanımlar ikiz kızlarıma hamileyim 26 haftalik olduk erken doğum belirtisi nedir benim belim cok ağrıyor ve vajinam çok ağrıyor yuruyemiyorum
Bebekdelisi Nursel23 rahım agrısına mutlaka bakılmalı tekte olsa ıkızde geçemeyen sancı kasılma toplanma süreklı olması gobek delıgınden aşada sancının olması bunlar dıkkate alınacak şeyler canım
Ozlemcck Nursel23 Utrasonda doktorunuz herhangi bi sıkıntı görmüyosa erken doğum riskinizde yoktur demektir, rahim muaynesi olun açılma gibi bi durum söz konusu deilse herşey yolundadır ve bel ağrısı çok normal doğuma kadar ara ara devam edecek
Portakalcicegi Nursel23 detaylı ultrasona girdiniz mi orada rahim uzunluğuna bakmadılar mi ? Genelde doktor ona göre söylüyor erken doğum riski olabilir veya olmayabilir diye
Ozgednc Nursel23 bence acil rahim uzunluğuna ve açılmana baktır enfeksiyona baktır ben 25+6 haftalik bel ağrısından hastaneye gittim 2cm acilmam vardı rahim kisalmisti yatırdılar 27.haftada acil doğuma alındım benimkiler de ikizdi
Nursel23 Ozgednc normalde yoktu bi haftadan belli var oturup kalkarken çok ağrıyor vajinam pazartesi gidicm inşallah erken dogum olmaz
Meresss Nursel23 22+3 üm ikizlere geçen hafta şiddetli bel kasık bacak ağrıyla doktorumu aradım acil çağırdı nst ye bakıldı ebler alttan elle baktı idrar yolu enfeksiyonu varmı diye bakıldı çok şükür bişi yoktu böle durumlarda doktoruna hemen haber ver canım biz tekil gebelere göre daha farklı daha ağır daha riskliyiz