26asya Kizlar hava cok sicak sicak oldugu icin tsort sortla yatiyorum sabah uyandigimda vucudum soguk oluyo gobeyimde ayni sekilde ama usumuyorum bebek etkilenirmi acaab?🥺
Canpolat 26asya Etkilenmez canım bizimde hava sıcak sabaha kadar uyku modunda klima açık ve vücudum donmuş oluyor resmen hiçbir sorun olmaz merak etme onun koruması çok güvenli 😘Sen kendine dikkat et .
Fatma0090 26asya bebek suyun içindd oldugubiçin ne sıcakdan ne soğuktan etkilenmez ama sen hasta olursan ondan etkilenir öksürük helekş bebegin kasılmasına sebep oluyor dıkkat et
Cerenmert 26asya eger etkileniyosa ben bittim demektir hem sort tişört hemde sabaha kadar klima acık yatıyorum gündüzden aksama kadar yine acık yatıyorum hiç kapatmıyorum üşüttüm grip oldum
Canpolat 26asya bebekler normalde de kolay kolay üşümezler .Karnınızda ki bebek dışarıda ki olan bitenden pek etkilenmez .
Aysunvr 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Siz etkilenip hasta olabilirsiniz Allah aşkına karnınızdaki bebeğin dışardaki soğuktan sıcaktan etkilenirmi diye ciddi ciddi sormayın ya