Alyatospik Hanımlar bir bilginiz var mı Beylikdüzü etrafında açılacak mağzada hangi ürünler indirimde olacak
Shnbsk Alyatospik kızlar herşeyde değil %80 e varan mış ama gitmekte fayda var bu cumartesiymiş bende orda olucam inş
merwerkan1903 Saat kaçta açılacak sotesinde hićbirşey yazmıyor mağaza ile ilgili.%80indirim mi warmış?çok iyi ya.bir de 300tllik alışwerişe 100 tllik hediye çeki werilecekmiş öyle duymuştum.
BusraSY tugbaninmucizesi HilalSahinoglu merwerkan1903 Arkadaşlar orası evime çok yakın afişini dikkatli inceledim herşeyde %80 indirim olacak değil malesef 🙈🙈 %80e varan indirm yazıyor. Keşke herşeyde %80 indirm olsa vallahi
HilalSahinoglu Kapısındaki afişte %80 indirim, dünya markaları falan yazıyor. Bir açılsın bakalım neler varmış neler indirimliymiş😊
tugbaninmucizesi Alyatospik bize de cok yakın açılış gunu gitmek istiyorum ama ezilmekten korkuyirum6😂😂
Shnbsk Alyatospik onu bende bilmiyorum işte haftasonu görücez sayfasına falan baktım indirimde olanları yazmamışlar
HilalSahinoglu BusraSY ben de çok büyük indirim beklemiyorum ama dünya markaları dalan yazmışlar. Değişik şeyler olabilir diye merak ediyorum ben