Svlyk Merhaba, bebeğim 3 ay 6 günlük. Çarşamba günü muayeneye götürdüm ve bingildagindq çok az açıklık olduğunu söyledi doktorumuz. Bu durumu yaşayan var mı
benkosarim Svlyk nasıl kapanıcskmis bir tanıdığımızın kızının bıngıldak açıklığı vardı 6 yaşında kapanmıştı
HaticeeKayaa Svlyk herkesin yaşadığı normal bi durum zaten bu. Yavaş yavaş kapanan bi şey birden hemen kapanırsa asıl sıkıntı. Muayenelerde söylüyorlar zaten bi sıkıntı olsa
gamzosgamzos Svlyk kaca kac acaba bizim 4.ayda 1×1 cikmisti hatta bana baya kucuk geldi ilk kızımın defterine baktim onun 4.ayda 2.5× 1.5 mus ama kucuk demedi hemsire 1×1 e
Svlyk HaticeeKayaa şimdi şöyle 4-18 ay arasında bekliyoruz bizimki biraz erken ama korkulacak bir şey yok dedi. Aylik olcumler normal. Baş çevresi 35 cm doğdu çarşamba olcumde 40.2 cm çıktı. Gelişimi kilo ve boy her sey güzel. Evet açıklık çok çok az var. Insallah bizi 1 ay daha götürür bu. Olmadi çocuk nörolojide randevu alacağım bir de o görsün gelişimini.
Svlyk gamzosgamzos bize bu şekilde bakilmadi. Aylik ölçüm yapıldı. 3 ay 4 gunluk iken gittik en son baş çevresi 40.2 cm çıktı. İnsan ister istemez tedirgin oluyor. Rabbim bütün yavruları korusun 🤲🏻