Yildizparlak Zey-nepp benim yengemin suyu bir anda patladı ayakti iken bardaktan bosalircasina dökülmüştü
H-26 Zey-nepp benim nişanım geldi 35+2 günlükken lavaboya gitmiştim pectey açık pembe renkte kan geldi şimdi 36+5gunluk olduk Hafi bı ağrım ağır oluyor gecleri çok hareketli uyutmuyor uykumdan uyandiyor canım birazda göbeğim aşağı düştü
Zey-nepp aylinpalaa 🤭🤔 o süreçten bahseder misin biraz rica etsem yani otururken ayakta yatarken bi anda çok mu geldi bebegin suyu oldugunu anlayacak kadar mı? Ve kaçıncı haftanizda geldi
aylinpalaa Zey-nepp yatarken gelmeye başladı iç çamaşırımın ıslandığını fark ettim. Lavaboya gittim bacaklarımdan sızmaya başladı o an su olduğunu anladım. Kokusuz, şeffaftı. 38+0da geldi suyum
Zey-nepp aylinpalaa sayfamızdan okudum surecinizi çok geçmiş olsun yinde adınıza çok mutlu oldum sagsalim kavustunuz evladiniza cok şükür rabbim bir daha ayrilik nasip etmesin insallah😇
Zey-nepp Yildizparlak şu şu olayini cok merak ediyorum gerçekten:) 37.2 yim ve daha bir sey yok leke kanama vs . Pazartesi baklaim doktor ne diyecek acaba ????
Berosert Bende bugün tam 39 haftalık oldum. Geceden beri iç çamaşırım kahverengi bir leke oluyor galiba nişan dedikleri şey bu. Birazdan hazırlanıp doktora gideceğim
Zey-nepp Berosert evet Nişan o oluyor ama gitmeni gerektirecek bir durum yok bence nisandan sonra yavaşça sancılar başlıyor sonra artınca gidiyorsun arkadaşıma öyle demişti öylede oldu
Berosert Zey-nepp aslında kontrol günüm olduğu için gidiyorum bugüne denk geldi. Umarım benide biraz daha bekletir yatış yapmaz hareketleri falan güzel kasılmalarım da çok sık değil