Ormanmeyvelii Dslrprsimom hipp markasının içeriği daha temiz diye okumuştum bir hemşire arkadaştan onu aldım 1 paket eğer iyi gelirse devamlı almayı düşünüyorum. Çünkü bu süt artırıcı çaylardan çok memnun olan da var hiçbir işe yaramadı diyende. Birde milktea varmış aktarlarda onu da alacağım
Edabykl Dslrprsimom e bebekte milk tea var ondan da memnun kalan var içeriği temiz zaten 3 tane bitkisen oluşuyor rezene-kimyon-anason tanidiklarimda cok işe yaramış bende o yüzden ondan aldim bakalim bende de yarayacakmi işe 🫣
minik_koala_ve_annesi Edabykl rezene bebek.icin gaza iyi geliyor anosonda uyku yapiyor yegenimden tecrubeliyim🥰
MinnieMouse Dslrprsimom oralet tarzı olan caylardan ziyade sallama şeklinde olan bitki çaylarının daha çok faydası olduğunu düşünüyorum. Trendyolda seçenekler var emziren anne çayı yazınca çıkıyor. İçinde anason kimyon rezene papatya vs var.
srcataby Kızlar marketlerde satılan malt icicek demişti dr. ilk doğumumda bu sıcaklarda birebir. Tahin , boza , bol bol fazla su , yeşillikler, rezene
MUSU21 Dslrprsimom solgar ve bestlak almistim onlarda iyi geliyor. Ayrica tahini pekmezle karistirip yiyin sutum cosuyordu benim. Birde uzum de sut getiriyordu.. Birde uzunca yni urunu kullandiginda sut azaliyor gibi oluyor arada degistirerek kullanmak gerekiyor. Buda aklinizin bi kosesinde kalsin oyle bi durumla karsilasirsaniz urunu degistirirsiniz.
srcataby Dslrprsimom Ben kaynamış suyu bardağa döküp 1 çay kaşığı rezene ve 1 cay kaşığı kimyon atıyordum. Bebeğin gazı için birebir anne sütünden geçiyor
Aloneanqel Dslrprsimom rezene bana fayda etmedi çok alma az al dene bir canım. Evde öyle kaldı benim ki
Edabykl minik_koala_ve_annesi aynen kimyon da gazi aliyor anason rahatlatiyo bebeği bakalim kullaninca bende ise yaricakmi kuzenimin esi kullaniyo masallah sutu çok güzel oldu
minik_koala_ve_annesi Edabykl hangisini kullandiniz bende alayim doguma 7 haftam kaldi canim birde kilo aldimi dediginiz kisi kimisi emzirme doneminde aliyor ablamda bu caylardan icti hamilelikten ziyade emzirmede aldi kiloyu
Edabykl minik_koala_ve_annesi e bebekten aldik milk tea yaziyor kutusu 20 tl gibi biseydi dedigim kisi kilo almadi oyle pek genelde cok abartip yersen sutum olsun diye aliniyo kilo yoksa bu süt caylari bitkiden sanmıyorum kilo aldiracagini