Mucize3370 Hamişler aranızda benim gibi migren atakları geçiren varmi bu beni mahfediyor siz nasıl atlatiyorsunuz migren ataklarını yardımcı olurmusunuz
Ebrar68 Mucize3370 malaesef hamileliğimin başından beri sürekli atak halinde gece uykumun arasından bıle uyandırıyor çok fazla olduğu zmn serum yemek zorunda kalıyorum
ikikedi-birbebek Mucize3370 Migrenim var hamilelikten önce migren taşı ve dekstay kullanıyordum veya serum anca geçiyordu hamilelikten sonra ilaç yasak olduğu için migren taşı kullanıyorum Sizede oneririm bana iyi geliyor 🍀
irem-1999-54 Mucize3370 benim migrenim com agir geciyodu doktorum ataklari azaltmak icin magnezyum takviyesi verdi cok iyi geldi
gkcnn Baş ağrımın başladığı anda nane yağı sürüyorum ağrı olan yerlere ama kesmezse bulantılarımda başladıysa acile gidip serum attırıyorum başka çözüm bulamadım ben
Mucize3370 ikikedi-birbebek nerden aldınız migren taşını hiç duymamıştım daha önce migren ataklarım çok felaket oluyor
ikikedi-birbebek Mucize3370 Aktarlarda var trendyolda falanda bulunuyor onu alanınıza şakaklariniza burun ucunuza sürüyorsunuz baya rahatlatiyor 😇
Mucize3370 hamilelikte önce ilaç kullanıyordum oda yasaklandı sonrada Lavanta yağı kullanmaya başladım yastığımda damlatiyordum rahatlamistim ama şimdi kokulara karşı Bi hassasiyet başladı onuda kullanamaz oldum