yigitinannesiiiii Devrimuygar 29+5 te 1220 gramdı 32 haftada 1650 gramdı canım olması gerektiği gibi bence doktoruma özellikle soruyorum tombişte demiyor azda demiyor normal diyor önemli olan sağlıklı olması kilosuna çok takılma absürt bi rakam görmedikçe bence
Devrimuygar suscarparimm boyu güzel dedi. Karın çevresi geride dedi. Ciğer geliştirici iğne yaptılar 2 defa. Sezeryanla erkenden alabiliriz dedi.
Hlvgmz Bizde 33 haftadayız 1850 kilosu karın çevresi geride dedi perinatolojiye göründüm tekrardan çiğer geliştirici iğne vurdular haftaya tekrar kontrole gideceğim. Tansiyonum kaynaklı olabileceğini söylediler siz de aynı mı ?
Hlvgmz Hareketlerini takip et ağrın olursa ya da tansiyon yüksek çıkarsa gel hemen dedilet, erken almalarından korkuyorum bende :(
Devrimuygar Hlvgmz benim tansiyonum hep düşük hiç yükselmem olmuyor acaba benimki neyden kaynaklı olabilir yarın başka bir doktora kontrolüm var umarım hayırlı haberler alırım🤲
Devrimuygar Hlvgmz doktor çok ilgisizdi ultrason 2 dk bile sürmedi bebeğimin ters durduğunu öğrendim bu sefer de