Ahsenmom SemaArin Doğumum bu ay olacak nasipse, kışın çetin geçen bir şehirde yaşıyorum o yüzden kalın battaniye aldım. Özdilekten aldım ama aşırı kalın nasıl olur kullanılır mi bilmiyorum o kadar kalınlık sonra pişman oldum zaten
Bebekdelisi SemaArin canım ben yazında yaptım kışında 1 tane örme yeter en cok kullanılan nohut battanıye ev sıcaksa zaten ele avuç gelınce yelek olur durma göre cok alma
Utkulu1 SemaArin bence alın kalın polardan . Bizimki aralıkta doğdu çok kullandım hatta 3 yaşında hala kullanıyoruz
nilsmomy SemaArin 1 tane triko battaniye bir tane de çok kalın yumuş bir battaniye aldım birde el örgüsü oda çok kalın bir battaniyesi var. Bu kadar kalın yeter herhalde 😂 gerisi de pazen battaniye 2 tane yaptırdım anneme birde ince müslin battaniyeler yaptırdım evin içinde kullanabilmek için 🤌🏻
SemaArin Nazlican46 HASTANE ÇIKIŞI 10 LU 5 TANE 5 Lİ TAKIM ZİBİNLAR PENYE YELEK PENYE BATTANİYE NOHUT BATTANİYE ÇORAPLAR TULUM ÖYLE ALDIM BU AYDA BEBEK ARABASI ALCAM
Sevgiiss SemaArin canım ben ekim annesiyim ama önümüz kış olcak çok kalın battaniye aldım elbet kullanılır diye
SemaArin Aselinannesi3 AYNEN YA BENDE ÖYLE ALMA GİYMEZ DİYORLAR AMA BENDE OLSUN RENK RENK ÇEŞİT ÇEŞİT BİR KEREDE OLSA GİYSİN DİYORUM 🥰🤲
Deleted_12 SemaArin Şubat’ta inşallah doğum olacak benim ve daha hiç bir şey almadim erken olduğunu düşündüğüm için sizce ne zaman baslanilmali
zeynepaylaipek Deleted_12 benimde inşaallah Şubat’ta doğumum. Diğer kızımdan kalanlar olduğu için rahatım bir iğne dahi almadık. Bizim ikinci olduğu için çevreden de çok geliyor beşik vs öyle geldi. Fakat ilk bebek ise bence erken geç demeden yavaş yavaş alınmasını öneriyorum çevreme çünkü herşey çok pahalı teferruatlı alışveriş gerekiyor ilk bebekte. Bizde herşey abladan kaldığı için ufak tefek biseyler var sadece alinacak onları da Kasım Aralık gibi almayı düşünüyorum
Heyecanli_gebe1 Bnm Aralık sonu inş. Daha hiç bisi almadım. Havalar soğuyunca elbisede de battaniyede de seçenek artar bence
tubatmz Merhabalar kızlar çocuk battaniyeleri için bir kaç marka da denedim bildiğiniz. Deseni kalitesi Minkim markasını fena bulmadım beğendim valla çok bilinen bir marka değil ama güzel siz de bi göz atabilirsiniz. https://www.minkim.com.tr/bebe-battaniye
EmineDefneGokce SemaArin 3 çeşit battaniye var ilk kızım kasım doğumlu olduğu için . Benimde bu bebiş Ocak sonu Şubat ilk haftası bekleniyor. 1 tane nohut battaniye, 2 tane penye battaniye, 1 tane de kalın battaniye var . Yeter de artar diye düşünüyorum
SemaArin EmineDefneGokce BENİM 2 NOHUT BATTANİYE ( PEMBE VE KIRMIZI ) 3 TANE PENYE BATTANİYE ( LACİVERT BEYAZ, PEMBE BEYAZ VE GÜL KURUSU GİBİ ) 3 TANEDE ÖRGÜ BATTANİYE VAR
EmelBG_ SemaArin Kızımda Nipperland koyun yünü ic kısmı dışı örgü battaniye almıştım . Aralık doğumluydu şimdi Ocak sonu Şubat gibi doğum olucak onada alırım .Kızımda baya hor kullandım evimde soguktu 7-24 onunla tuttum evde onunla büyüdü vala .Yün olunca sık yıkanınca gevşeme oluyor o yüzden yeni alırım dıye düşünüyorum .Fiyatları 800/1000 TL arası olmuş
poyrazvearya SemaArin ben kadife ipten örüyorlar ya elde örülüyor şişde değil biliyor musunuz bilmiyorum ama bi ondan ördürüyorum baya kalın yumuş güzel bişi birde en kalın battaniyeden alacağım hazır 2 tane de ince nohut battaniyesi var hafif onlar biraz daha
zeynepaylaipek SemaArin LCW nin tomurcuk desen diye geçen battaniyesi var kızımdan kalma bir tane kendim el örgüsü yaptım kundak gibi içine koyup yandan fermuar veya düğme ile kapatıyorsunuz o çok kalın olmuştu ipinden dolayı onu kullanirim ilk zamanlar diye düşündüm