tecrubesizanneadayi12 Kullanıpta memnun kaldığınız var mı şu elektrikli pusetlerden kendiliğinden sallanan ve ninni söyleyen
Aycdlpyrz tecrubesizanneadayi12 joie Serina var ben almıstım onu kullanacağız nasip olursa. Arkadaşım çok memnun kalmıştı onun önerisiyle aldım bende
cansualisa tecrubesizanneadayi12 sıfırına asla para verme 2. El al ben kozımda öyle yaptım ve sattım sımdı oğlumda dusunuyorum
Saraselo63 tecrubesizanneadayi12 İnstagram da babyhope almıştım bir buçuk yaşına kadar kullandık çok memnundum şimdi nasipse üçüncüye kullanıcam hem müzikli hem zaman ayarlı beş kademeli hepsi aynı işlemi görüyor bence değmez pahalı bişey almaya ben o zaman 750 TL ye almıştım
Zeynepyeniay Ben ilk oğlumda 4 moms almıştım şuan hamileyim nasipse onu kullanacağım. Fiyatları tuzlu ama öneririm elim ayağım oldu çok rahat ettim
Aycdlpyrz tecrubesizanneadayi12 4moms daha pahalı ama joieye göre . Bana kalırsan dolaptan ikinci el alabilirsin ben hamileliğimin en basında öyle yapmıştım uyguna gelmişti
tecrubesizanneadayi12 Aycdlpyrz evet ya 4moms daha pahalıymış Tercih meselesi tabiki ama bebeğe ikinci el almak istemiyorum bir ara alsam mı dedim ama daha sonrasından vazgeçtim kendim için kullanıyorum dolap uygulamasını birtek
cansualisa tecrubesizanneadayi12 yıkılabiliyorsun kılıfı aldığınızda kılıfını yıkıcannnn bebek sonuçta takma o kadar kuzum emzik vs değil sonuçta tabi senin kararın🌺
tecrubesizanneadayi12 Saraselo63 şuan zaten en uygun marka baby hope sanırım bende onu alacağım biraz araştıracağım yinede ama eninde sonunda onu alacak gibiyim😄
Saraselo63 tecrubesizanneadayi12 valla ben kullandım canım gayette güzel kullanışlıydı önemli olan sallayıp müzik çalması bebekte gayet rahat ediyor içinde kızım çok sevdi hala da biner iki yaşına girecek nerdeyse yani diğerlerine o kadar para vermek saçma bir kaç ay için