yigitinannesiiiii Senem_11 benimde 26 haftada 780 gramdı doktorum normal demişti bide bebişim 1 hafta geriden geliyordu belki kilosu 25 haftaya göre normaldir 😊
Selamcanim Senem_11 yani test bi durum olsa doktorunuz zaten söylerdi. Neden evham yapıyorsunuz. İyi düşünün iyi olsun. Sağlıkla gelsin ❤️
Senem_11 Haticeeklyc bencede ama iste kafaya taktım gece gece pazartesi kontolum var bakalım ne diyevek
Taricat Senem_11 doktorun normal diyorsa normaldir canım , kiminin bebeginin gelişimi önden gider kimisi daha ılımlı ilerler . Önemli olan haftasına göre normal aralıklarda kiloya sahip olmasıdır 😌
Tubacngl Senem_11 25+5 te 800 mü 810 gr mı neydi başkalarınınkiyle kıyaslama benimde burdan gördüklerime göre az gelmişti öncesinde kafaya takıyodum doktorda bişey dememişti muz süt ceviz falan yedim iyi geldi her bebek farklı sonuçta
Birmeleginannesi32 25 te 600 gr çıktı doktora zayıf mı dedim normal dedi ilk kızımda öyleydi minyon bi kızsa geriden gelebiliyor biraz
Tubacngl Senem_11 kafaya takma kilo aldıracak şeyler yemeye çalış ilerde toplar kendini daha küçük bide