suscarparimm Melike_1616 Zofer veya prilam yeterli, çok ağırsa eğer zofran muscoril buscopan serum takılabilir neden iğne ?
Melike_1616 suscarparimm ben zofer aldım ama doktor tehlikeli kullanma dedi iğne verdi kullanıcam acaba kullanan varmı diye sordum canım
Mucize3370 suscarparimm bende aynı sorunları yaşıyorum mide bulantısı ve kusma bundan dolayı kilo kaybı yaşıyorum doktorum prilam verdi sadec artık oda fayda etmiyor
Melike_1616 suscarparimm bilmiyorum ki ben 11 . Haftamdayim tehlikeli dedi kullanma dedi iğne verdi benim bulantılarım çok fazla
suscarparimm Melike_1616 Evet başından beri zofer kullanıyorum ilk 4 ay zofran serum takıyordum kendime
suscarparimm Mucize3370 Çok normal o haftalarda umarım bi kaç haftaya geçmiş olur tabi sonrasında devamda edebilir çok dayanılamayacak gibiyse serum takın ama leblebi tuzlu kraker vs gibi hafifliyorsa onları tüketin yağlı tuzlu yiyeceklerden kaçının
Mucize3370 suscarparimm inşallah geçer benim 3 gebeliğim daha önceki gebeliklerimde böyle sorunlar yaşamamıştım bu ilk defa ne yesem çıkartıyorum şu içsem bile çıkartıyorum