ilknuribrahimbelis [silindi] var benim oldu ne yapsam geçmiyor ne olduğunu da bilmiyorum ama muhtemelen ödemden dolayı oldu çünkü çok şişti benim ayaklarım
incitanesi_ ilknuribrahimbelis [silindi] Blr doktora gorunun kizlar normal olabilir ama olmayadabilir Allah korusun gebelik kolestazi vs oluyor bazen teshis edilirse sorun olmaz .
[silindi] ilknuribrahimbelis kaç aylıksın canım sen? Ben daha 12 haftalığım, evet benım ayaklarda bir kaç gündür şişti ama bu kırmızılık bu kaşıntı benı öldürüyor doktora da gidemedim, şaştım kaldım
ilknuribrahimbelis Ama ara ara badem ceviz yağı karışımı yapmıştım onu sürüyorum nette öyle yazıyordu
MinnieMouse [silindi] mutlaka doktroa git canım gebelik kolestazı olmasın. Başıma gelmedi ama böyle cilt uyarıları karaciğerle ilgili olabiliyor
ilknuribrahimbelis [silindi] ben 32 haftadayım normal olduğunu söylemişti doktor, sen sordun mu doktoruna
ilknuribrahimbelis incitanesi_ benim aylardir böyle doktorum kan filan da aldığında herşeye bakıyordu sorun çıkmadı ben çalışan bir insanım ayaktasın bütün gün normal dedi
1avuctoprak Bende boyleyım.Hatta daha fena şişti ayaklarım.Doktor gebelik zehirlenmesinden şüphelendi.24 saatlik idrar tahlili vereceğim çok korkuyorum.Yüzüm gözümde şişti