TinyBabys Ranammmm bi postta bi ablamız sakızı yuttum biley olur mu diye sormuştu, biri de saçına yapışır dedi onu ciddiye alıp panik olmuştu. Unutamıyorum 😅😅
Rab1a TinyBabys hahshahah yaaaa ne insanlar varr şaka gibiler ben yeniyim daha burda sabırsızlıkla bekliyorum ne saçmalıklar okuyacağım 😂😂
Ranammmm UmmNasuh 🤣tövbeler olsun, biride kocasının iç çamaşırlaı sayılıymış siyah beyaz renkli diye siyahın biri kaybolmuşda acaba kocam beni aldatıyor mu diye post açtı 😂😂
Aylin355 Ranammmm Ay bu olayı nerde duydum nerden biliyorum diye düşünüyordum burda okumuşum meğerse 🤭
Deletedmom_35 Ranammmm en favori postlarim son gönderilen emojilerle evde eksilen prezervatiflerle aldatıldıgini anlayan kişiydi 😅
Aag06 suscarparimm hahahhaahhaha yazik ay cagirsaydin kalssydi sende Ay benim kaynanamla ben tanismadogim icin hic cok hevesliyim kadini alip bana eve yerlestiresim var huyumuz suyumuzda ayni esim diyor anamin aynisini almisim diye😂 tontis yaa Kiyamiyorum ben kaynanalara arada gelsin otelde yaziktir beeee😂
suscarparimm Aag06 Yok kız yarın için eşim davet ettik kahvaltıya bi yere gidelim diye istemediler planları varmış eşim diyince dedim sakın ısrar etme 😂 herkes planını ayrı yapıp gelmiş müdahale etmeyelim bişey olur sonra onlar öyle istedi diye yaptık derler
Dilek-K0 Ranammmm az önce kocama dedim bunu lan ne insanlar var yaa dedi denize gitmiştir unutmuştur vs dedi 😂😂
berceste5155 Ranammmm kocasının iç çamaşırını kontrol eden birisi vardı boşaldı mı boşalmadı mı diye makinaya her çamaşır atmam da o gelir aklıma 😂