Sude_ahdem Ranammmm haha bunu bende okumuştum çok gülmüştüm. Hatta eşime yemek yapmak istemiyorum sana birşey olur diye espri yapmıştım 🙂🙂🙂
Durubebegim Ranammmm kız çok var ama tarakta mast yapan bitane apla vardı nerdesin yeni fantazelieri açığız buyur gel😂😂😂😂😂 @Aag06 sayende tekrar yaddettik 😁
Aag06 Durubebegim ayyy valla yaaa yok istemem gelmesin o kari yuzunden elime taragi her almamda est.tovbe cekiorum😀😂
Ranammmm Durubebegim Nasıl beceriyo ki cano 🤔tövbe tövbe hadi yapıyon niye buraya anlatıyon onu mu soruyoruz😂
Ranammmm nilsmomy @HavvaSonmez03 kızlar bu postu birbirinizi linçleyin diye açmadım genel de sağlık sorularuna ben de cevap vermiyorum insan stres altındayken iyi bi cevap arıyor kendisine☺️
Heyecanli_gebe1 suscarparimm anam belki de kocası mutlu oluyordur. Milletin fantazi dünyası geniş demek ki😂
Heyecanli_gebe1 Ranammmm ayrı tabi ki de nası bisi kız o maşallah i varmış 😂bizimki mi cansız acaba az bisi geliyor 😂
starmom “Evliyim sevgilimle görüştük birkaç kere kimden hamileyim bilmiyorum” postu vardı şok olmuştuk eşimle 🫣
gamzekck Ranammmm ben evden gidince evime giriyor nerden anladın diye sorma çok kanıt ve ipucu bırakıyor ardında 😂 mecbur oturuyorum evimde gidemiyorum kalmaya anama onun yüzünden 😂
Perihan2727 İnanamıyorum ya ne postlar açılmış meğer 🤣🤣 geçen de sahlepi tarçınlı içtim tarçından dolayı bebeğime bir şey olur mu diye bir post vardı sjsjdj onada gülmüştüm🤭