Ranammmm Haydi kızlar şimdiye kadar size komik gelen ve tuhaf açılan postları alalım😂 ben başlıyım biri post açmıştı kocamı çok seviyorum o yüzden mısır patlatmak istemiyorum ya kocamın boğazına kaçarsa 🤣🤣diye post açmıştı
Ahsenmom Ranammmm Gondola binmek isteyen hanımefendi benim unutulmazlarim arasinda 24-25 haftalık mi neydi birde 😂😑🙄
Melos90 Ranammmm kaynana gorumce postları nefret ediyorum girip okumuyorum post açıldığını bile görünce sinir oluyorum engelleniyor mu post tarzları 🤣🤣🤣🤣
Ranammmm Soruyorumm Hahaaaa ben de öyle bi post açmıştım herkes beni ciddiye aldı hatta dalga geçtiler😂😂
Aag06 Tarakla orgazm olan kadin hic unutmam taraktan sogudum Kocasinin kak.sini kaynanaya gonderen bacim senide unutmam @UmutsuzPolyanna ekmekle adam doven bacim senin yerinde ayri😂
Ranammmm Melos90 Öyle bir şey vardı aslında istemediğin postları görmemek için ama hatırlıysmadım şimdi🤔
Aag06 suscarparimm haahhahahaha oda dogru hicbiri bende olmadigi icin yilan diyemiyorum napiyim canim kaynanam gelsede devamli bende kalsa diyorum hatta tabi basima gelemdigi icin hos olur gibime geliyor 😂😂😂😂😂
suscarparimm Aag06 Kız kaynanamda burda tatilde onlarda gelmişler 😂 Eltimle falan dün hayatımın şokunu yaşadım