Halaycibasiteyteyaheyytilili Bereninannesi teşekkür ederim umudum o yönde dua ediyorum bol bol takdir Rabbime kalmış artık 🤲🏻
NefesBebek Bereninannesi Amin Amin İnşaAllah 🥰 18-19 haftalarda hissetmeye başlamıştım. Şuan 35 olduk. Zaman çok güzel hızlı geçiyor. Allahim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklısiyla nasip etsin İnşaAllah 🥰 @Halaycibasiteyteyaheyytilili Allahim size de tez vakitte hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin İnşaAllah 🥰
NefesBebek Halaycibasiteyteyaheyytilili Kanama alani bende de oluşmuştu. Bebeğimi öğrendiğim gibi kanama alani var düşük riski var dedi. 3 ay progestan fitil kullandim. Hep yattim dinlendim. Cok sukur Rabbime geçti o günler. İnşaAllah sizinde öyle olur.
Canpolat Bereninannesi Tosunum diyorum çünkü kendileri Erzurumlu beyefendiler ve halay çekmeyi severler 😀Halay açınca uçuyor 😀
Bereninannesi Canpolat daha doğmadan ata toprağına çekmeye başlamış minik 😅sağlıkla doğsun inşallah 🥰
cansualisa Bereninannesi 2. Bebeğim ardıç oğlum aneyyy oğlum ses ver minikommmm küçücüğüm ablanla seni sabırsızlık bekliyoruz snra dua okuyorum öyle😀❤️
Eylulmom_ Bereninannesi ben su kuşum diye hep seviyordum ve o kadar alışmıştıki bu cümleye hamileligimin sonlarına doğru su kuşum diyince tekme atıyordu o his dünyalara bedel gerçekten 🥰
Bereninannesi Eylulmom_ bende istiyorum o hissiii🥹Sağlıkla doğsun inşallah minik su kuşunuz kuzum benim 🥰
HavvaSonmez03 Bereninannesi çok güzel bi duygu bazen garip gelebilir ama ninni açıyom dinletiyom 😂😂 tabi sesini kısıyom ve cinsiyeti daha bilmediğim için kuzum diye sesleniyom 😊😍
Bereninannesi HavvaSonmez03 yooo niye garip olsun ne güzel yapıyorsunuz bence sağlıkla doğsun inşallah minik kuzu 🥰
Bereninannesi Elibo Oy maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah bağışlasın paşayı ☺️💙
Bereninannesi Nazlican46 çok çok güzel bi duygu ama ya sağlıkla gelsin bebişiniz adı ne olacak peki ☺️
Bereninannesi Cherry95 keşke bende de çok hareketlense ufak bi hareketini bile hissetmeyi çok istiyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 🥰
Eylulmom_ Bereninannesi çok şükür doğdu 45 günlük şimdi yanımda uyuyor🙏🏻🥰darısı saglıkla sihatle sizin başınıza insallah
Tugcealya Bereninannesi valla ilk olduğundan midir nedir bende ayrı bi duygusallık oldu annesinin ballı çöregi annesinin minnoşkosu o hareket ettikçe konuşuyoruz🤣
Yasmin3434 Konuşuyorum oğlumla sende hafız olacaksın inşallah senide kursa vereceğim ona göre hazırlıklı gel diyorum Rabbim en güzel şekilde evlatlarımızı yetiştirmeyi nasip eylesin 🤲🤲🤲❤️❤️
Bereninannesi Yasmin3434 Maşallah süphanAllah Rabbim o yoldan ayırmasın inşallah sağlıkla doğsun bebişiniz 🥰
Yasmin3434 Gece uyanık olduğu için bende uyumak istemiyorum elim hep karnımda babasının ve abilerinin tekmelerini elleriyle hissedeceği zamanı sabirla bekliyorum ❤️❤️❤️ can oğlum canim oğlum