Mervedez159 Kızlar dogum sancısı adet agrısı gibi sureklımı yoksa sancı batar gbı olup durup sonra tekerar sancı batar gibmi
Aag06 Mervedez159 ikisininde karisimi bisey gibi ama boyle cidden insani oldugu yere bi kitliyor yada boyle iki buklum kalma istegi geliyor anlamaman mumkun degil ay anlarsin kesin zaten
Hilal-95 Mervedez159 düzenli aralıklarla gelıyorsa duş aldığında dinledğinde geçmiyorsa doğum sancısı olablır
Zeynepyasa0 Mervedez159 galiba afet sancısı gibi olan yalancı sancı su an sizin gibi belden başlayıp bişi batar çıkar gibi bisiler oluyo kasiklara kadar garip bişi var bugün bende anlamadım
Anna-aslan Eşit aralıklarla geliyor belirli süreyle. Adet sancısı çekmedim bilmiyorum ama bel ağrısı da oluyor genelde doğum sancısında
Mervedez159 Aag06 hastanede yarım saat uzaklıkta anlamadan dgrmam heralde dmi yada sancı geldiği gbi dgm olmaz dmı anlasılır yanı dogum olcagı
Acemianne1- Mervedez159 benim yaklaşık 3 gündür adet ağrısı gibi ağrım var belime bacaklarıma vuruyor nst çektirdim bişey çıkmadı ama gerçekten bende bazen doğuruyorum sanıyorum
Aag06 Mervedez159 yani eger sanci yarim saat boyunca hic gecmeden seni rahatsiz ediyorsa gitmelisin nolur nolmaz kimisi 6cm aciklik olunca sancilaniyor gidiyor yolda dogurma aman diyim😂🙈
Acemianne1- Aag06 ayy çok korkuyorum bu ağrılardan sancam doğum ağrısını diye ama anlarsın diyolar umarım anlarım 😅
Aag06 Acemianne1- anlarsin yaaa bence anlasilir yaaaa ben o hastanede sanciyi cekerken dislerimi sikmaktan Ertesi gun dislerim sizliyordu valla😂