Ozgeederin Merhaba 8 haftalık hamileyim az önce kahverengi akıntı geldi çok korkuyorum birazdan acile gideceğim
Deletedmom_51 Ozgeederin korkma canım benim de o haftalarda oldu, acile git iğne yaparlar ya da ilaç verirler. ayaklarını havaya kaldırarak uzan bol su iç geçecek inşallah
birsencelen Ozgeederin benimde 6 haftalık et parçası ile beraber geldi korktum düşük yaptım diye doktoruma mesaj attım o da hemen gel dedi kese görünüyordu Rahime tutunma kanamasıymış progestan verdi iğne ve fitil onu kullanıyorum şimdi sana korkma dicem ama boş biliyorum insan ister istemez korkuyor yani veren de Allah alanda allah hatta ben şey okudum blog’ta kanaması olan kadınlar sağlıklı çocuk doğuruyomuş geçmiş olsun sıkma canını umarım herşey güzel olur sağ salim alırız kucağımıza
Papatyaa_01 Benimde 6.haftamda oldu hemen korkuttular işte düşük tehlikesi olabilir dediler bir gün yatış verdiler serum taktılar progestana başlattılar o yasak bu yasak şunu yapma bunu etme. Doktor baktı kanama alanı yok dedi ağrıda yoksa sıkıntı yok ama tedbir amaçlı yatırdık dedi. Sonra kendi doktoruma söyledim o da kanama alanı yok sağlıklı gebelik dedi lekelenme kırmızı kana dönüşmediği sürece korkma dedi progestanıda bırak dedi bilmiyorum ama bir daha kan görmediğim sürece acile gitmek istemiyorum çok stres oluyor
Adenkusun_annesi Asla korkma bende yaşadım çok panik olmuştum, çok şükür 30. Haftamıza merdiven dayadık, birincisi kendini stresten uzak tut muhteöelem progestan takviyesi vericektir doktor bol bol lifli gıdalar tüket çünkü bağırsakların yavaşlar