Buse_Mete Hira_16moom 😊 ben planlıyorum 2 ay önce düşük yaptım tekrar deniyorum adetime 10 gün var ama şişme kasıkta sızlamalarım var hafif hafif umutlu değilim pek kürtajdan sonra cok fazla ara kanamam oldu
Miniss- Hira_16moom Hira_16moom 23 Ağustos ilk adet günüm 30 ağustoatan beri 2 günde bir ayın 10 una kadar denedik hala deniyoruz adetime 6 gün var. Nerdeyse her gün test yapıyorum negatif ama gün içinde mutlaka bulantım oluyor anlayamadım bende adet tarihini bekliyorum inşallah hamileyimdir 🤲🏻🤲🏻
mickey Hira_16moom Bebek düşünen arkadaşlar folic asit kullanmaya başlayın şimdiden hatta hemen 🙂 Ben hem folic asit hemde kan sulandırıcı kullanıyorum
gucluanne80 mickey benimde doktorum ikisini beraber verdi bende kullanıyorum. Bir düşük yaptım. Bat 5 ekim dua edelim birbirimize inşallah 🌺🥰
Bsseher Hulo2105 benim ağrım regl öncesi ağrı gibiydi biraz daha şiddetlisi. Sanırım üşüttüm diyerek geçirdim o günleri :) ama herkeste ağrı olmadığını biliyorum geç görmüşüm sanırım haberi zaten almışsınızdır sonuç nedir 🙃
Hulo2105 Bsseher 17 sinde erken test yaptım ama negatif çıktı. Yarın yine yapıcam ama umudum yok hiç belirtim yok çünkü. Arada midem bulanıyor başım dönüyor sadece
Hira_16moom Hulo2105 aynen kısmet değilmiş ama gözüm korktu artık benim ya 1 2 sene daha mı beklesem die düşündüm
Caglali Hira_16moom 13 Eylül çatlatma iğnesi vurundum 9. Günümdeyim. Oturduğum zaman sol kasıktan karnıma batma geliyor. İdrarım günde 3-4 kez geliyor. Kasıklarım ve belim ağrılar giriyor ara sıra Ve iştahım şu sıralar açıldı. İnşallah gebeyimdir. 12- 14 gün sonra kan vermeyi düşünüyorum.
Elzel17 Caglali benim de bat 21 ama her ay 5 gun öne cekiyordu aslinda 16 si olmaliydi reglim olmadi mende istah artdi ama bildiyim kadariyla mide bulantisi yuzunden istah kesilir insallah bebis olur hakkimizda hayirlisi🙏🏻❤️
Caglali Elzel17 ara sıra mide bulantım da geliyor ama çok değil değişik belirtiler var 😂 inşallah güzel sonuclarlanir geçen ay 30 Ağustosta adet oldum, bakalım bu ay bat ya 30 olur ya da 3 Ekim
Fts_3030 Kızlar selam bizde geçen ay denedik ama olmadı malesef bu ay tekrar deniycez umarım bu sefer olur tavsiyede buluncağınız bir konu var mı bu süreçte 🙂
Caglali Çatlatma iğnesinin 9. Günü Şuan gebe olan bu insanın yaşayabileceği belirtileri yaşıyorum inşallah Allah gönlünüze göre versin.
Gunnurrrr Hira_16moom bende üç buçuk aylık ruloyum ve bebek ıstıyorum buraya Yenı katıldım ama bu ay umıtlıyım cok ıstıyorum ınsallah olur ılıskıye gırdıkten sonra duş almak şartımı yoksa sabah alsam mı