Pskglzr Yeni yeni bir kaç çatlak oluşmaya başlamış, bu saatten sonra yapılabilecek bir şey var mı hanımlar? Bio oil ve hindistan cevizi yağını kullanıyordum aylardır.
ipekveatlas ben de kullandığım halde dizimin arkası bile harita gibiydi. doğumdan sonra renkleri acıldı fakat geçmiyolar
aslibek45 ipekveatlas doğumdan önce çatlayan yerler belli oluyor mu yoksa doğumdan sonra mı belli oluyor ?
Pskglzr Hasretay kantaron yağı duydum aslında doğum sonrası çatlaklarına bile iyi geliyormuş. Ama şuan bebeğe herhangi bir zararı filan olur mu diye düşünüyorum 🤔
ipekveatlas aslibek45 doğumdan önce çatlamıştı her yerim. doğum yapınca renkleri değişti mor-kırmızı gibiydiler simdi renksiz oldular. 4 ay önce doğum yaptım. bi tek karnımda cok cok fazla çatlak yok gibiydi ama doğurunca karnım büzüştü baya çatlak göründü
Pelinakcn Pskglzr hamileliğimin başından beri yağlar, kremler kullanmama rağmen geçen gün bir anda bir sürü çatlak olduğunu gördüm 🤦🏻♀️ Yapısal deniyor 37.haftadayız
Pskglzr Pelinakcn bunu çok duydum, kayınvalidem bir gram krem kullanmadan 3 doğumda da sıfır çatlakla atlatmış.
Hasretay Pskglzr banada badem yağı filan önerdiler ama ben aktarın tavsiyesi üzerine aldım özellikle çikolata yağını önerdi şuan memnunun tavsiye ederim
Sanal_koala00 Pskglzr aşkım kantaronu doktorlar da öneriyomuş hem doğal bir yağ zaten, 3 gündür bende kullanıyorum güzel nemlendiriyor
Asumankrtl Pskglzr en iyi catlak kremi LIERAC 3 gebeliğim hiç bişey kullanmayım 7 aydan sonra kullandım hiç yok birde kaşımamak lazım gercekten ama yeni catlak oluşumu önüne geçmek için cilt onarıcı kremler ve nemlendirmek internette satılan değilde dr önerisiyle gercekten işe yarar