mommysbrids Mehtapkz ilk kizimda 5 de kalp atisi duyduk 4 hafta sonra ilk kontrole gitmistik Bunda 8. Haftada gittim direkt ilk kez 😂😂 sonra hep 4 hafta arayla falan
Mehtapkz Papatyaa_01 ay benmde ole ya en son 7+1 di kalp atisini gordk sorun uoktu falan filan cnm sonra virde 10. Hafta gornek isterm ben dedi bende sabrszlkla bekliorm zaman gecmio sanki
Sanal_koala00 Mehtapkz 14+6 günlüğüm 2 hafta da bir çağırıyor doktorum kontrole , devlette takipliyim.
ZeynepKaya27 Mehtapkz açıkcası sık gitmeye gerek görmedim riskli bir şey yoktu fotograf almak istedikçe gidiyorum 😂
snow_angel Mehtapkz daha önce bir gebelik kaybım oldu. 6 aylıkken. O nedenle şimdi perinatoloğa takipliyim. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur 🙏
Mehtapkz Cansu355 evet cnm sanirim benmde 1 2 haftada olck cnku 10. Haftada kontrrol amacli xagardi ben 10. Haftada gormek isterim dedi bakalm bekliorm bnde 🤲❤️ saglikla kavusalm insallhh
Mehtapkz Bebisinizz ay beklemek ne zor dimi ya canm ikili taramada cinsiyt tahmini yapiolrmi burdn duyduklrmda vazen yorum yapiotms doktr saglikla kavusalm canm
Bebisinizz Mehtapkz ben devlette yaptırdım bir tahminde bulunmadı ama pazartesi günü özele gittim kıza benzetti bebişi bende hep kız hissettim bakalım sağlıklı olsun da cinsiyeti fark etmez🙈 sağlıkla hayırla alalım kucağımıza inşallah 🐣🫶🏼
Mehtapkz Deletedmom_33 saglikla kavusun canim beklemek zor gecrcekten gunler gecmior sanki vallahi 🤲❤️❤️