Melek2424 Umayaden ah ah oo dert bendede akşam hiç olsun istemiyorum gündüz birşey yok gece hep ovaliyorum daha 19haftalıktayım daha çok var yola
Ahuum Umayaden magnezyum alıyormusun kuzu, gerçi ben kullanıyorum ama yinede oluyor ama şiddetli değil. 2 gün içmesem benımde şiddetleniyor .
Kleopatra- Umayaden Magnezyum ilacı içmek gerekiyor tek çözüm bile diyebilirim. Yada soda için sade. Oda iyi geliyor.
Emily37 Umayaden 28 haftalık hamileyim her gün magnezyum içiyorum birgün içmesem kramplardan duramıyorum.Doktorunuza söyleyin mutlaka takviye vericektir
mayra Melek2424 ayyy bende öyleyim, 19+6 olduk bugün ama qyak ağrısından uyuyamıyorum boyna ayağımı ovaliyorum her gece 😞
Umayaden Ahuum alıyorum Hergün ilaç da içiyorum soda da ama bugün ki ağrı daha bi farklı sanki biç işe yaramıyor gibi geliyor zor yürüyorum inşallah yarına geçer az sa olsa
Umayaden Kleopatra- ilaç da kullanıyorum soda da Ama yine de bu ağrı geçmek bilmedi gece artık uykudan uyandırıyor kramplar
Melek2424 Ahuum evt bunları şuan kullanıyorum Salı doktora gideceğim sorucam ona göre birşey verir sanırım
mercimekmi sabah akşam magnezyum diasporal içiyorum hem ağrılarıma hem kabızlığa iyi geliyor bir gün içmesem kramp ağrısından duramıyorum
AysenSeker Umayaden magnezyum eksikliğinden dolayı ☺️ Bende yaşadım. Doktoruma yazdım ilaç verdi. Günde bir tane yatmadan tüketiyorum ve gün içinde de sade maden suyu içiyorum iyi geliyor. Doktorunuza danışın 😊
buke-092022 Umayaden ben kullandığım vitaminler harici olarak magnezyum için ilaç kullanmadım sadece günde 1 tane sade Kızılay maden suyu içiyorum şükür kramp girmiyor artık
Huriye1996 Umayaden benimde böyle oluyordu kitleniyor yanıyordu. Muz , süt ve maden suyu dedi doktorum ayrıca magnezyum kullanıyorum olmadı çok sukur