hnd6004 Normalde 0.5 yada 0.1 çıkardı bu kez aklım karıştı, reglime 3 gün varken yaptırmıştım bugün reglim 2 gündür geçiyor
arirangg hnd6004 Muhtemelen hamilesin. Benim de yumurtlamanın 8. Günü 0.2 çıkmıştı. 11. Günü 4.74 sonra da regly geçince test yaptım ve pozitif. Aynı bana benzettim senin durumunu. İnşallah hayırlısı olur 🥰
Aylin355 hnd6004 Regline 3 gün varken hamile olsan çıkması gerekir çünkü erken gebelik testinde bile 5 gün öncesine kadar çıkıyor, muhtemelen gebelik yok negatif çıkmış ama siz yine test yapın ilerleyen günlerde içinizin rahat etmesi için
Yavruhamsi hnd6004 5gün kala 1.20 çıkmıştı zaten beklemiyorduk bebek genel tahlilde bakmış doktor 10 gün gecikti adetim 15000 çıktı değer geç döllenme olmuş ilk bebeğim de böyleydi 1 hafta bekleyin gecikme devam ederse kan verin
dilos011 hnd6004 benimde 2 gun gecikti test yaptım bugun cikmadi bisey kan vermiştim 4 gun önce adetim geçmeden diim yanı o zaman da 2 çıkmıştı eger hamileysem idrar testinde çıkmaz miydi acaba bi fikri olan erken gebelik testi de yapmadım adetim 1 Eylül olmam lazımdı normalde
hnd6004 arirangg bende 10. Günü vermişim bu kanı gerçekten benziyor bi umut oldunuz bana 😊 regl kaç gün geçince yaptınız acaba
minikoglummm Aylin355 yanlış bilgi havuzu. Adetim 4 gün geçti kan testim 50 çıktı geç döllenme dedi doktor. Tekrar kan verin bence en net sonucu alırsınız
hnd6004 Aylin355 bende öyle düşünüyorum çünkü ilk gebeliğimde 1 günlük gecikmede 400 çıkmıştı değerim malesef kalbi durduğu için sonlandı. Ama aklım çok karıştı bu değerde normalde hep düzenli olurum hiç gecikme yaşamam 2 gündür gecikme yaşıyorum en iyisi biraz daha beklemek
arirangg hnd6004 Zor da olsa sabrettim 3 gün gecikince yaptım. Yani yumurtlamanın 17. Günü. Testte çok net bir şekilde çıktı. Kan sonucu da 320 çıktı. Daha önce verdiklerimde aslında başka bir şey için gidiyordum kan vermeye. Gitmişken beta hcg ye de bakın diyordum hamilelik beklediğim için 😀
arirangg dilos011 Adetin 2 gün geciktiğine rağmen çıkmadıysa muhtemelen hamilelik yoktur. Ama yine adet olmazsan pazartesi tekrar kan ver canım
hnd6004 dilos011 önce kanda yükseliyor beta hcg değeri sonra idrarda yükselmeye başlıyor bugün erken gebelik testi mi yaptınız
dilos011 hnd6004 hnd6004 yok kaset olandan yaptım 2 Gun gecikti de ara ara kasik agrim oluyor sadece gec döllenme olmuş olabilir mi
Bilgeaknn Kızlar benim de ilişkiden 12 gün sonra 11 çıktı betam reglime 6 gün vardı . Şimdi pazar günü regl olmam lazım erken gebelik testi yaptım aşırı silik normal kaset test yaptım o da aşırı silik siz s normal mi
Kubrayigitttt18 Bilgeaknn son ilişkiniz 12 gün öncemi olmuötu 11 çıktığınfa betanız yani daha sonra hiç olmamışmıydı 11 çıkmadan daha kısa süre önce
minikoglummm Aylin355 biliyorum hanımefendi demek istediğim adet geçmeden yapmış testi negatif kesin diyemeyiz benim 4 gün geçmesine rağmen 50 çıktı diye örnek vermek istedim
Bilgeaknn Aylin355 evet hani en azından evdeki kasetlerden çizgilerin netliğine göre anlamaya çalışıyorum ama aynı seyirde gibi sanki . Beta regl geçilmesinde daha hızlı artıyor değil mi
Aylin355 minikoglummm İlk önce kanda daha sonra idrarda belli oluyor hamilelik, geç döllenme olsa bile ihtimal çok düşük neden boşuna ümit verip hayal kırıklığı yaratalım, pozitif çıkarsa ne mutlu ama çıkmazsa yazdıklarınız yüzünden üzülür
Aylin355 Bilgeaknn Evet sizin zaten pozitif çıkmış ama günde 2 katı kadar artması gerekiyor artık 4. haftada 1000-2000 civarı oluyor geç döllenme olmadıysa, siz yine arada bi kan verip takip edersiniz zaten doktorunuz yönlendirir
minikoglummm Aylin355 adetten bir kaç gün önce 3.39 çıkmış asla böyle bir değer zaten duymadım o yüzden kesin yok diyemem yeni yükselişte olan bir gebelik olabilir dedim tekrar kan vermesi en net sonuca ulaştırır dedim