Orkide_20 Hocam öncelikle en önemli alan. Hep bunu bilerek çalışın. Ve soru çözmeden asla kazanamazsınız. Önce konu çalışın sonra o konuyla ilgili soru çözün. Konu anlatım olarak 1 kaynak bile yeter. Ama soru çözüm ve deneme için piyasadaki tüm kaynakları alın. Ben soru çözdüğüm zaman yanlış yaptığım soruların doğru cevaplarını bir ajandaya yazardım. Haftada bir okurdum. Bizim dersler ezber olduğu için onun çok faydasını gördüm. Bir de kaliteli bir uzaktan eğitim programı almanızı tavsiye ederim. Dersaneye gitmek vakit kaybettiriyor. Ama uzaktan eğitim ile sürekli takip edebilirsniz. Özellikle alana çok çok iyi çalışın. Çözebildiğiniz kadar çok soru çözün. Son 3 ay artık konu çalışmayı bitirip sadece deneme çözmeye başlamış olmanız lazım. Ve her çözdüğünüz denemeyi analiz edin. Yanlışlarınızı tekrar çözün. Onların cevaplarını not alın. Eğitim bilimleri kolay görünse de o da iyi bir çalışma gerektirir. Kısaca söylemek gerekirse konu çalışın tabii ama konu çalışmakla vakit kaybetmeyin. Çözebildiğiniz kadar çok soru ve deneme çözün😊