Deemetibostnci Fadik0618 senin sancı eşiğine bağlı bazıları hemen bazıları günlerce çekio Allah Bi avazda dogum nasip etsin suni sıkıntı biraz
Seda1208 Fadik0618 açılman var mı benim de sancım yok dün yatırdılar suni vereceklerini söylediler ama kendi sancım gelmediği için korkmuyor değilim benim dün baktıklarında 2 cm açılma vardı
Whitewomen Fadik0618 7 gibi suni sancı takmışlardı. 12:18 de doğum yapmıştım gittiğimde 4 cm açıklık ve sıfır sancı vardı.
Minigin_annesi0 Çok geçmiş olsun canım bende 11 Mayıs’ta doğum yaptım. Bana 17.30 da vermişlerdi bu saatlerde çok artmıştı sancım gece 12 de çıkardılar 3.12 de doğum yaptım. Sağlıkla kucağına al. Açılman var mı? Benim 3 cm açılma vardı kendi sancım yoktu
Ezgican- melikeyimmmmm peki direk suni sancıyı doğumunuzu artık başlatmak için mi vermişlerdi acaba 🙂 bir de kaçıncı haftanızdaydınız 😊
Canpolat melikeyimmmmm canım benim de en son 2 cm açılmam vardı 2 hafta önce ve bugün kontrol de suyumun azaldığını farkettik çarşamba günü suni sancı verecekler banada kendi sancım yok 🤦🏼♀️Rabbim bir avaz da doğurmayı nasip etsin açılma olmazsa son radde sezaryen mecbur hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 39+1 deyim bende .Senin açılman var mıydı doktor suyun azaldığını farkedince?
Ezgican- melikeyimmmmm ben de şuan 40+6 henüz hala doğum belirtisi olmadığı için yarın sabah suni sancı alıcam umarım sizinki gibi hızlıca olur benimki de 🙏🏽🌸
melikeyimmmmm Canpolat normal kontrol diye gitmiştik doktor suyumun azaldığını fark etti 2 cm açıklığım vardı acil yatış verdiler 11de saat 4e kadar açılmam 4 cm oldu ondan sonra çok hızlı bir şekilde açılmam oldu 5 buçukta doğum gerçekleşti. Sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲🏻
Ucrub-sulo Canpolat ilk gebeligim bilmediğim için soruyorum bende 36 haftaydim aşırı gerginlik var karnimda nefes alamıyorum taş gibi oluyor 2 cm açığım var doktor pazartesi bakicam eğer çok ağrın olursa dogurturum dedi bu şekilde sezeryani olmak zorundayım yoksa normal doğum yaptırabilir mi bugün telastan soramadım doktora
Canpolat melikeyimmmmm Amin inşallah canım benim sağolasın inşallah bakalım çarşamba günü başımıza neler gelecek hayırlısıyla gelsin de evladım😀
Canpolat Ucrub-sulo Canım pazartesi günü eğer bebeğin kilosu haftası ve sağlığı yerinde ise Allah’ın izniyle suni sancı verirler açılımın olursa doğurursun olmazsa eğer sezaryene alırlar çünkü uzun zaman alınan suni sancı bebeği strese sokuyor Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤲🏻♥️Birde o gerginlik bende hep oluyor mesela son 2 haftadır hergün her saat öyle geriliyor karnım patlayacak sandım biran canımı acıtıyor artık çok 🙈