ddamlatr Kaçıncı denemenizde gebe olduğunuzu öğrendiniz ben ilk yaptım 15 gun gecti test yaptım negatif çıktı biraz moralim bozuldu ilk denememize rağmen 1 yıllık evliyim suan ilerki zamanlarda olur insAllah degil mi siz kaçıncı denemenizde gebe olduğunuzu öğrendiniz
Mysmrt ddamlatr biz de evliliğimizin 1. Yılı dolduktan sonra denediğimiz ilk ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu ve düştü. Sonra denemeye devam ettik üç ay sonra hamile kaldım
KeremikoBayky ddamlatr korunmayı buraktıktan sonra regl bitimi itibariyle iki günde bir ikişki ile bir ayda
AyFa1608 Canım ben evlendiğim ilk ay hamile kaldım ama maalesef kaybettim düşünmeye başlayınca da 2 ay sürekli ilişkiye girdik çocuk çocuk dedik olmadı bide bende pcos var ne zaman yumurtladğım belli değil sonra saldım artık ne zaman olursa dedim kafaya takmadım hiç 3. Ay adetim gecikti ama pcos olduğu için aldrmadım normal gecikmedir dedim ama hamileymişim🙂 kafanı rahat tutmaya bak stres engelliyor Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yaşatsın bu duyguyu sana inşallah
180720 ddamlatr evlendikten 5 ay sonrada hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum 6 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 15 haftalığız 😊
Maysaamoms5 ddamlatr rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda evlat sahibi olursun inşallah ben 1 senelik evliyim 2 kimyasalım oldu canım en son eşimle ümidimizi kestik ama yinede yumurtlama dönemlerini kaçırmıyorduk en son tatile gittik nasıl oldu bilmiyoruz yumurtlamayı felan kaçırdık rastgele girdik ansızın tüh bu seferde tutturamadık derken adetim geçince hamile olduğumu öğrendimm gerçekten de herşey kafada bitiyor 🤲🏻
hzl040823 Maysaamoms5 kimyasal hamilelik nasıl oluyor? Kese olmuyor mu? İlk hamileliğim de hiç bilmiyorum bu konuları
Buseufuk1531 ddamlatr evliliğimin 4.senesin de denemeye başladık ikş defa fıss çıktı 3. kez ümitsiz şekilde rahat kafayla yaptım hamıle kaldım 😂
KayraVeAnnesi_06 ddamlatr 3 senedir korunuyorduk çocuk istemeye karar verdik 3.denememde hamile kaldım 🙏🏻 Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallab 🤲🏻🌸
Bluesky-mom ddamlatr evlendikten 4 ay sonra düğün yaptık. İlk denememizde tuttu şükür 🙏🏻 1 kere denedik 15 gün ara verdik regl oldum. İkinciyi denemeden hamile olduğumu öğrendim 😊
Cansu355 ddamlatr 3 yillik evliyim. 3.yilda bebek istiyorduk denemelere basladik 3.denemede tutmuştu sonra dusuk yaptim malesef. Dusukten 3 ay sonra tekrar hamile kaldim
hzl040823 Evliliğimin 10. Ayında hamile kaldım. 9+2yim, korunmayı bıraktığımız ay kaldım🙈🙈 hiç ihtimal vermiyordum kalabileceğimi çevremde herkes bi kaç ay beklemişti☺️ Allah isteyen ve bakabilecek herkese nasip etsin inşallah tüm dualarım bu yönde ☺️☺️
Yusufayazin__annesi ddamlatr 5 yıl sonra oldu canm 1 oglum var çok sukur 3 yasina girecek 2 inciyi istiyirus 3 ay once dusukle sonuçlandı 2 kimyqsalda haric
Oznr01 İlk Evliliğimin altiinci ayında denedik hamile kaldım fakat düşük yaptım doktor üç ay dinlenmelisin dedi üç ay geçti tam bir yıl sonra korunmayı bırakınca hamile kaldım tekrar. rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin.