Sarilale Summerwine hayatımda ilk defa 2xl bir şey alacağım ve bu beni aşırı gerdi l görmeden 2xl olmak çok tuhaf 😁
Summerwine Sarilale ayy ben de daha hamile kalmadan görmediğim kiloları gördüm bakalım 6 ay sonra nolucak ama artık takmıyorum sağlıkla gelsinler de veririrz doğum sonrası ☺️😍
Nskyhn Sarilale bı deee bence baya büyük al hahahah. ,🤣 Ben kendimden 2 beden büyük almıştım geçen denedim. Oldu ama şöyle bir şey oluyor afakan basıyor adama. Hamilelik hormonlardan e doğum yapınca lohusalık olacak o yüzden rahat et içinde
Sarilale Nskyhn sen kilosun hangi beden aldın sen ben beden konusunda aşırı kararsız kaldım da 🙄 rahat rahat giymek istiyorum dar olsun istemiyorum
Nskyhn Sarilale 168 boy en son 68tim yani olsam olsam su an 70 anca vardır. (34+6) xl aldım hepsini. Ama XXL yoktu olsaydı onu alırdım 🤣 dedim ya o gün denedim oldu ama sıcaktan mi ne bunaldım çok
lavanta35 Sarilale yorumlarınızı okurken kendimi gördüm valla😊 ben de 62 ile hamile kaldım şimdi 78 kiloyum. Hiç görmediğim rakamları görüyorum ve bu durumdan çok rahatsız oluyorum az önce de mezurayı aldım elime her tarafımı ölçtüm kalça basen almış başını gidiyor 110 cm falan olmuş😊 artık alışveriş yapmak bile istemiyorum ama ben de lcw den pijama aldım 2xl olarak aldım bedenini şuanda oluyo inşallah doğumda da olur😊 bu arada ben de 31 haftalık hamileyim
Sarilale lavanta35 ayyyy ikimizde baya almışız 😬😁 sorma ya böyle rakamlar beni deli etti ben 57 kiloydum 60 olunca ağlayacaktım şuan ne haldeyim kendim bile inanamıyorum😁 bende sadece 1 hafta öndeyim senden 32 haftalık hamileyim 78 kiloyum ve şuan 2xl alsam olur mu diye düşünüyorum valla 😁 doğumdan sonra çok iyi bir diyetle vermek istiyorum sterline diye bir çay varmış onu bile düşündüm alsam mı diye ama güvenemiyorum işte
bahar-1903 Sarilale Bende bu ürünün kırmızısını aldim , satıcı bana kendi bedenini al eğer hamileysen 1 beden büyük al dedi bende öyle yaptım gayet iyi oldu bedeni , 57 kiloyla doğum a girdim M beden aldim.
Sarilale bahar-1903 57 ile doğuma mı girdin ayy keşke bende öyle doğuma girseydim😁 ben şuan 78 kiloyum daha doğum ekimde 2xl alsam olur mu diye düşünüyorum
Sarilale Avcib 3xl bende alsam mı dedim ama sonra vazgeçtim 78 kiloyla 2xl olur diye düşündüm. Siz bu ürünü mü aldınız
lavanta35 Sarilale ben de doğumdan çıkar çıkmaz bi diyetisyenle görüşürüp diyete başlıcam. Süt konusunda sıkıntı olmasın diye diyetisyen yardımı önemli bence bakalım inşallah veririz😊 tek tesellim doğumda bebeğin eşi suyu falan derken en az 6 kilo gidiyormuş diyolar inşallah bizim de öyle olur😊😊
bahar-1903 Sarilale zaten doğumdan sonra giyecegin için gobegin olmayacak, olur 2 xl belki büyük bile gelebilir.
Sarilale Avcib bende geniş istiyorum. 78 kiloyla 2xl alsam dökümü durur mu sence? Aynısını aldığın için ayrıntılı soruyorum ona göre alacağım ☺
Sarilale lavanta35 inşallah 10 kilo gider ilk 2 3 ay 10 15 kilo arası gider diyorlar ödrm falanda gidince. Kalanıda ben vermeye razıyım yeter ki o kadar gitsin😁 bu arada 6 kilo kesin gider bebek zaten 3 kilo eşi suyu kanama derken 6 kesin gözüyle bakıyorum ben😁