Begumhan Kizlar suan hastaneden yaziyorum size. 38+3 um oglen nisanim geldi doktorum hastaneye yatis verdi 3 cmlik acilmam var suan nstye bagliyim henuz sanci yok normal dogum olacak bir aksilik olmazsa dualariniza talibim 🙏💙🤰
minnakannesi08 Begumhan rabbim tek avazda kurtarsın canım açılman hızlı ilerler inşallah kolay doğum nasip etsin rabbim yavruna sağsalim kavuş🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
1prensannesi__ Begumhan Rabbim tek avazda kurtarsın inşallah sağlıcakla alın kucağınıza 🤲🥰 Darısı bizim başımıza inşallah ❤️
Anneyimmm34 Begumhan Maşallah Allah’ım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin bir avazda doğur inşallah
Yildizayz Rabbim bı avazda kurtarsın inşallah kendi sancınla kendi acilmanla rabbim güç kuvvet versin 🤍🙏🤲
northandmother Begumhan bizlere de dua et 💙 rabbim bir sancida kurtarır inşallah sağ salim bebisine kavuşursun hepimiz inşallah
Purall Rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah cnm sağlıkla gelsin bende bekliyorum sabırsızlıkla 37+4 üz az kaldı
Begumhan Kizlar dogurdum hepinize tesekkur ediyorum Allah dileyen herkese nasip etsin anneligi, sizleri de bir avazda dogurmayi nasip etsin insallah bebisimiz gayet saglikli memeyi de kavradi sutumuzde geldi cok sukur🙏💙🤰
Sumeyye_ba Begumhan ay maşallah yaa iyi geçmiş belliki darısı bizim başımıza.sağlık huzur versin rabbim
Purall Dilekbudak üzülme sağlığı daha önemli bana iki doktor kafa yapısının bir hafta önde olduğunu ama bunun hiç bir sorun olmadığını söyledi bekliyorum bende bebeğin için bi sıkıntı yoksa az yada çok olmasını takmamalısın
nfssultan1 Dilekbudak Bende 37+4 um ama karın çevresi 34 çıktı 😔 Doktor erken alabiliriz falan dedi nasıl olacak bilmiyorum 3 güne bir kontrole çağırdı eğer kilo gelişim aynı kalırsa sanırım Alırlar sezeryanla 😔
Melos90 Dilekbudak benim de ilk başlarda bir hafta önde gidiyordu şimdi bir hafta geriledi neden olur ki
Bebitooo Maşallah çok kisaa sürmüş 🥰 inşallah bizimde öyle olur 2 cm açıklık var nişan misan yok daha suni aldınız mı acaba bebek kaç hafta kaç kilo
Purall Dilekbudak bebeğin sağlıklı olsunda sağ salim kucağına al o zamn rahatlarsın cnm herşeyden önce sağlık