susambebeginannesii Bugün kan verdim beta değeri 2 çıktı adetime 13 gün var doktor iki gün sonra tekrar kan ver dedi başına böyle bir şey gelen var mı ?🥺
minikmucizemmmmmm susambebeginannesii adetine 13 gün varsa daha yumurtlama dönemine bile girmedin belkide neden bu kadar acele ettinki🤭
Birgul susambebeginannesii 13 gün varmış çıkmazki şu an hatta yumurtlama falan daha yeni olmuştur belki de. Çok erken kan vermişsnz
Yesim52 susambebeginannesii doktor durumu yanlış anlamış olabilir 13 gün kala asla cıkmaz sonuç cünkü daha yumurtalama yeni olmuş yada daha olmamış olabilir. Anlıyorum seni bu tatlı bir heyecan ama en azından adete 3-4 gün kala yaptırabilirsin test
Belisimm susambebeginannesii 13 çoook erken bir süre o yüzden negatif çıkmış adetinize 6 gün varken erken gebelik testi yapabilirsiniz. Ama geç döllenme diye bir durum da var o yüzden reglinizin geçmesini bekleyin
susambebeginannesii minikmucizemmmmmm şuan yumurtlama dönemindeyim. Bilmiyorum niye acele ettiğimi çok istiyorum ondan galiba 🥺
minikmucizemmmmmm susambebeginannesii rabbim aratmasın canımm gönlünden geçenin en güzelini, hayırlısını versin
susambebeginannesii Birgul doktor iki gün sonra tekrar kan ver diyince acaba olabilir mi diye düşündüm
arirangg susambebeginannesii Canım benim öncelikle bu kadar aceleci olma🥰 adetine 13 gün varken test yapmana gerek yok çünkü hamileysen bile öğrenemezsin. Epey zor olsa da kan vermek için adet gününü beklemen lazım hatta 1-2 gün geçse daha iyi olur🌺 inşallah gönlünce bir sonuç alırsın
asuyalin susambebeginannesii yavrum hiç mi arkadaşına falan sormadın nasıl çıksın olmayan gebelik 😁 yumurtlama 15. Günde oluyor zaten sperm tutacak tutmayacak Allah bilir 🤷♀️
susambebeginannesii asuyalin yumurtlama dönemindeyim zaten adet için kullandığım takvimde bundan 3 4 gün önce orta hamile kalma şansı yazıyordu ilk bebek ilk tecrübe olunca bazen bazı şeyleri aceleye getirebiliyoruz
asuyalin susambebeginannesii yumurtlama dönemi demek senin yumurtanın olgunluğa ulaştığı dönem demek, döllenme ondan 15 gün sonra tam anlamıyla oluyor. O yüzden adette gecikiyoruz canım, Allah nasip eder inşallah.